Venäläinen kristalli

Mielestäni tein hyvät kaupat kun ostelin tässä taannoin venäläistä kristallia , kulhoja, juomalaseja yms. Kuitenkin, pikkunen epäilys heräsi että olikohan sittenkään hyvä ostos? VANHAT VENÄLÄISET KRISTALLI SHAMPPANJAMALJAT kpl. Anna Hutte Aito kristalli kukka maljakko.


Kuvatoimisto - Photostock Vastavalo.

Kaapissa on lojunut jo vuosikausia venäläisiä kristallilaseja (gus khrustalny) joista ajattelin päästä eroon. Onkohan nuila mitään arvoa vai kippaanko vain roskiin tai tietääkö kukaan mihin voisi yrittää kaupitella pääkaupunkiseudulla? Hyvää iltaa, kysyisin kristallista , miten kristalli ylipäätään määritellään, mikä on ja mikä ei ole kristallia ? Miten oppisin tunnistamaan erilaiset kristallilaadut, siis niiden valmistustavat.


Webin selaamisen perusteella tiedän että on käsin hiottua (hand cut), koneellisesti hiottua (machine cut) ja muottiin puristettua (molded) . Venäläinen kristalli , CCCP, kristallimaljakko,Korkeus,n. RIIHIMÄEN LASI, kristallimaljakko,Korkeus,n. KR Pääsiäismuna kristallia.

Määrä: Sinun täytyy lisätä1vähimmäismääränä . Oikeanpuoleista lasia kork. Yrityksen alkuvuosina tuotiin maahan vain valkovenäläistä kristallia ja lasituotteita (Borissov ja Neman tehtaat). Vuosien kuluessa on tuotevalikoimaa laajennettu ja lisäksi valkovenäläisten kristalli - ja lasituotteiden on alettu . Tilaa kristalli vaasi suoraan kotiisi. Kristallimaljakot netistä.


Koristeellinen kukkamaljakko toimituskuluitta. Myydään kuvanmukainen siisti venäläinen kristalli malja. Nouto Jurvasta tai lähetettäessä toimituskulut lisätään hintaan.


Huutokauppoja netissä - Antiikkia, designia, taidetta ja paljon muuta. Ja hän näytti minulle elämän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta. Keskellä sen katua ja virran molemmilla puolilla oli elämän puu, joka kantoi kahdettoista hedelmät, antaen joka kuukausi hedelmänsä, ja puun lehdet ovat kansojen tervehtymiseksi. Eikä mitään kirousta ole . Loiston päivät ovat ohi, mutta Venäjän kristallintuotannon keskus Gus Hrustalnyi sinnittelee tekemällä lasitaidetta. Monet asukkaat eivät haluaisi jättää kuihtuvaa mutta kaunista kaupunkia, kertoo Ylen Venäjän-kirjeenvaihtaja Kerstin Kronvall.


Kuten tavallinen lasi, myös kristalli on valmistettu pääosin kvartsihiekasta. Venäläiset kruunut ovat toisinaan valettua pronssia, joka on kullattu.

Suomessa kirpputorilla myytävistä krstalleista en tiedä onko kotimaista lasia vai ulkomaalaista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje