Audi q2 tekniset tiedot

Varustelultaan Qedustaa uusinta teknologiaa, mm. Qon kompakti SUV, joka yhdistää edistyksellisen muotoilun ja monipuolisen . TFSI 6-vaihteinen kW (1PS). Pakokaasujen puhdistusjärjestelmä.


Qperustuu VW-konsernin MQB-pohjalevylle ja sen valmistus tapahtuu Audin Ingolstadtin tehtaalla Baijerissa. Polttoaineen kulutus - Maantie 5.

ENSIESITTELY Audin SUV-malliston uusi jäsen on sympaattinen pikkumalli Q2. Keskikonsoliin sijoitettu pyöreä käyttöpainike ja sen vierestä löytyvät vipukytkimet ovat toiminnoiltaan selkeitä ja myös riittävän reilun kokoisia, jotta niitä pystyy käyttämään tarvittaessa hanskat . Mutta mitä tapahtuu kun lumet sulavat ja moottoritilassa on enää litrainen moottori? Tietoa , josta on hyötyä. Tämä artikkeli on tarkoitettu vain Tekniikan Maailman . Audin uusi Q-malli näki päivänvalon Genevessä tiistaina. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot.


Kiihtyvyys (0-100): 1s. Palvelun hinta alkaen 89€ Tarkista auton tiedot.

Nano-harmaa, metalliväri, Sisätilojen alumiinioptiikkapaketti, Suomi-auto, Tehdastakuu voimassa03. Katso kuvat ja lisätiedot autosta. Auto perustuu samalle MLB-pohjalevylle (saks. Modulare Längsbaukasten), jolle valmistetaan Audin A4- ja A5-malleja.


Qon järjestyksessään toinen Audin Q -sarjan malleista, se sijoittuu kooltaan suuremman Q7:n ja . Muut, KW, HV, Vuosimalli. Korityyppi, 5-ovinen SUV. Trunk tilavuus minimi, 4l.


Huolimatta siitä, että uutukainen kuuluu Q -tunnuksen mukaisesti Audin katumaasturimallistoon (SUV), sen olemus on selvästi henkilöautomainen. Audi Qrengasvanne-paketteja. Avant Business Sport Comfort S Line TDI 140kW quattro S troni.


Avant Land of quattro Edition TDI 1kW quattro S tronic. Westfalia vetokoukku automalliin AUDI Qhuippuhintaan. Osta nyt vetokoukku Irrotettava Kuulaosa asetetaan alhaalta (vertikaali) automalliisi AUDI Q2. QBusiness Sport TDI 1kW quattro S tronic. Valtava merkkivalikoima ja edulliset hinnat.


AUDI Q(GA) Raidetangon Sisäpää useita OEM laatuisten osien valmistajia. Tilaa AUDI QRaidetangon Sisäpää varaosat netistä. Tämän kuun ajoneuvopäivityksiin kuuluvat mm.


TRW valmistama OEM laatuinen AUDI CABRIOLET Jarrusatula nyt edulliseen hintaan.

Valitse AUDI CABRIOLET ostaaksesi 1 sopivat Jarrusatula pärit TRW. Jarrusatula merkiltä TRW - alkuperäisen auton varaosat Varten AUDI CABRIOLET TRW Jarrusatula Varten AUDI CABRIOLET Huippulaatua top hinta. Tag Archives: Gran Turismo tekniset tiedot.


BMW 3-sarja GT:n videokokoelma ja tekniset tiedot. ShareTweetShareShareShare0. Olleet käytössä yhden talven.


Voit tarkistaa kohteen tarkat tekniset tiedot ja historiatiedot omistajista, katsastuksista sekä vakuutuksista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje