Vastamelukuulokkeet vertailu 2016

Ympäristömme on täynnä ääniä, joista osa häiritsee ja osa on jopa haitaksi. Langattomat vastamelukuulokkeet ovat ratkaisu niin musiikista nauttimisen kuin yleisen hyvinvoinninkin parantamiseksi. Testasimme neljä erilaista kuulokemallia , joilla arkipäivän sekameteliä saa hillittyä. Bose on tarkempi ja Sony rauhallisempi. Ennen kuin teemme oman valintamme, kuuntelemme vielä hetken toista haastajaa, joka on noin 4euron hintainen Sennheiser PXC 5Wireless.


TM-pikakoe: Mukautuva matkakuuloke Sennheiser PXC 5Wireless. Suunnilleen samaan lopputulokseen päädyimme viime kesän testissä. Perusteellisesti melua vastaan – testissä Bosen vastamelukuulokkeet.


Teknavin sisältöyhteistyökumppani Hifimaailma testasi Bosen vastamelukuulokkeet. Kun äänentoistolaitteen merkki on Bose, laitteelta on yleensä lupa odottaa vähintään erinomaista äänenlaatua. Tässäkään tapauksessa ei tullut . Paremmin onnistuneen meluntorjunnan omaavien kuulokkeiden hinnat taas ovat olleet huomattavasti . Koska kyse on vastamelukuulokkeista , niin myös vastamelun vaikutus ääneen täytyy huomioida. Kuulokkeiden tärkein ominaisuus ei ole äänenlaatu.


Tai se, kuka kuuluisuus on nähty ne päässä ”ihan sattumalta kadulla”. Tärkeimmät ominaisuudet ovat mukavuus ja kestävyys. Ensin mainitusta syystä Bosen vastamelukuulokkeista on tullut käsite: ne tuntuvat päässä mukavilta ja pehmeiltä eivätkä korvat . Tämä laite tunnistaa nimesi – Huomaat heti, kun joku puhuu sinusta.


Perinteiset vastamelukuulokkeet tarjoavat käyttäjälleen mukavan rauhan meluisassa ympäristössä, mutta ne peittävät äänet myös silloin, kun pitäisi kuunnella. Ihan kaikkien kukkarolle vastamelukuulokkeet eivät sovi, sillä ne ovat hinnaltaan selkeästi normaaleja kuulokkeita kalliimpia, hinta nousee yli sadan euron. Pitkään vastamelukuulokkeita harkinneena ilahduin havaitessani hintojen viimein pudonneen inhimilliselle tasolle. Vastamelua äänenlaatua unohtamatta. Puoli vuotta takaperin näistä kuulokkeista pyydettiin vielä yli 300€.


Kävin Helsingin Verkkokauppa. Eniten kuulokkeiden ominaisuuksista minua kiinnosti. Pasi Jylhä-Ollila Kuva (Parrot): forbes. Taitaa olla humpuukia kuten. Niin, kannattaa panostaa laatuun näissä tai testaa ainakin ennen kuin ostat ja tee vertailuja.


Quieton ennuste huono 26. Nykyisistä Nokia BH-905i luureista alkaa aika jättämään ja vaativat oman laturinsa, niin tarvisi jotakin uutta vastaavaa tilalle. Beats Studio Wireless, Mukavat on-ear kuulokkeet, vastamelukuulokkeet , . Listattuna TOP parhaat kuulokkeet. Jokaisesta hintaluokasta on valittu tämän hetken parhaat. HifiStudio - tuotemerkkien ja tuotteiden esittely, verkkokauppa sekä yritysinfo ja palvelut.


Ne on suunniteltu estämään taustamelun läpikuulumisen, ja siinä ne onnistuvat jopa ihmeellisen hyvin. On vaikea ymmärtää, kuinka ne pystyvät poistamaan taustameteliä niinkin tehokkaasti kuin ne siinä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje