Suomi 100 iittala

Kokoelmaan kuuluvat muotoilun klassikot sekä rakkaimmat kuviot. Arabia on elänyt mukana niin suomalaisten arjessa kuin juhlassa. Muki, joka vie ajatukset . Iittala on valinnut ultramariinin laajasta väripaletistaan, joka sisältää satoja monimutkaisia lasivärireseptejä ja -versioita. Toimitusaika 1-arkipäivää. Juhlamukit kertovat tarinansa kunkin vuosikymmenen tyylistä.


Suomen suurin kellovalikoima. Kaksi vahvaa kotimaista muotoilubrändiä, Iittala ja Kalevala Koru, tuovat markkinoille rajoitetun erän ultramariininsinisiä Vitriini-korurasioita, joiden sisällä on hopeinen Hehku- riipus sinisellä zirkoniakivellä. Hehku-riipus on Antonio Mazzamauron suunnittelema . Juhlavuoden kokoelma koostuu erikoistuotteesta Fiskarsilta, Iittalalta , . Yleisö saa kokea muun muassa tunnelmia vanhasta Viipurista, nauttia . Suomi 1-tuotteet nyt Stockmannilta! Tuote tilapäisesti loppu. Lasipisaroilla koristeltu pinta muistuttaa pieniä.


Olemme uudistaneet valikoimaamme uusilla tuotteilla, jotka tuovat harmoniaa jokaiseen kotiin. Iittalan klassikot kuten Aalto-vaasit säihkyvät nyt uusissa väreissä, ja uudet tuotesarjat elävöittävät niin ruokapöydän kattausta kuin kodin sisustusta, ja toimivat samalla laadukkaina lahjaideoina lähimmäisillesi. Yksi juhlavuosikokoelman tuotteista ona Birds by Toikka – sarjan . Sininen on kuulunut Iittalan lasisävyihin eri vuosikymmeninä.


Nyt väri on herätetty juhlavuoden kunniaksi uudelleen eloon ja se nähdään Aalto-tuotteiden lisäksi professori Oiva Toikan Kastehelmi-sarjassa. Iittalan Kastehelmi-kynttilälyhdyissä yhdistyvät kauniilla tavalla veden ja tulen elementit. Lyhty laajentaa Oiva Toikan suunnittelemaa, suosittua Kastehelmi- sarjaa näyttävästi sisustuksen puolelle. Väri huokuu puhtautta ja lämpimiä ajatuksia kotimaastamme ja on kehitetty erityisellä lasireseptillä Iittalan lasitehtaalla.


Lähtö S-Marketilta klo 18.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje