Paellapannu induktio

Tässä paellapannussa on erityinen litteä ja tavallisen paellapannun pohjaa paksumpi pohja, jonka ansiosta sitä voidaan käyttää keraamisilla, induktio - ja sähköliesillä. Se sopii käytettäväksi myös kaasuliedellä ja avotulella. Hoito-ohje: Hiiliteräs vaatii pientä hoitoa jokaisen käyttökerran jälkeen ruostumisen estämiseksi. Emalinen pinta suojaa pannua ja sen ansiosta pannu on helppohoitoinen.


Tuotetiedot Tuotenro: TO600. Paella - ja risottopannu cm. Tällä laadukkaalla paella - ja risottopannulla valmistat kätevästi kaikki ruoat, jotka vaativat reilun paistoalan sekä reunat sekoittamista varten. Pannu sopii kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Sopii kaikille liesille ja lämmönlähteille, induktio mukaanlukien.


Rasvapoltto onnistuu helposti ja varmasti, kun hankit tähän käyttöön testattua Muurikan silavaa. Koska pannussa ei ole kuluvaa teflon-pinnoitetta, voit käyttää teräksisiä työvälineitä. Löydät de Buyerin ergonomisesti muotoillut ammattilaisille suunnitellun . Koko ruoanlaittomaailman ylistämä ranskalainen superklassikko.


Ylivertaisten paisto- ominaisuuksien lisäksi de Buyerin hiiliteräspannu on käytännössä ikuinen. KitchenTime verkkokaupasta hankit kaikki keittiötarvikkeet nopeasti ja helposti verkossa! Wokkipannu on täydellinen pannu, kun haluat tehdä wokkia kotonasi.


Cristel Exceliss Kreppipannu Induktio cm. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Todellinen pihakeittiön monitoimigrilli! Perusgrilliin kuuluu grillausritilä ja kansi.


Uunin ja konepesun kestävä. Soveltuu kaikille lämmönlähteille, induktio mukaan lukien. Ammattikokin paistinpannu erinomaisilla paisto-ominaisuuksilla ja lähes ikuisella käyttöiällä! Hiiliteräspannu on hyvä vaihtoehto teflonpannuille, ja valuraudan tapaan vaatii pientä hoitoa.


Hyvin hoidettuun hiiliteräspannuun muodostuu rasvan ja hiilen muodostama luonnollinen non-stick -pinta, jolloin hoidon tarve vähenee . Grillit ja oheistuotteet. Kestääköhän induktioliesi valuraudan rasvapolttoon vaadittavaa aikaa ja kuumuutta? Tehoahan kyllä periaatteessa tulee.


Kun teen munakasta valuraudalla, irtoaa pannusta mustia pisteitä munaan, näkyvät sitten valkuaisen laidoilla lautasella. Ilmeisesti pannu ei ole asianmukaisessa kunnossa? Tältä sivultamme löydät vuokrattavat liedet, vuokrattavat. Pokerpool Oy tarjoaa korkealaatuiset ravintola- ja suurkeittiölaitteet vaativaan käyttöön. Laajasta valikoimastamme löytyvät tarvittavat koneet ja laitteet ammattikeittiön tarpeisiin.


Toimitamme tuotteet nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen. Hintaseuranta on Suomen suurin tuote- ja hintavertailu. Palvelusta löydät helposti halvimmat hinnat ja sinulle sopivimmat tuotteet. Laavakivigrillit ja vaporgrillit.


Leipomouunit, leivinuunit ja nostatuskaapit. Leivänpaahtimet ja toasterit. Hinta (sis. ALV) Toimituskuluineen, 73. Saatavuus, Arvioitu toimitusaika: 2-arkipäivää.


Voidaan kasata pieneen tilaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje