Juhlatilat jyväskylän seutu

Parhaat hinnat, varaa helposti. Suomen suurin kokous-, juhla- ja tapahtumatilojen varaussivusto – Venuu. Talo on tunnelmallinen juhlapaikka niin konsertteihin kuin yritystilaisuuksiin , perhejuhliin ja arkisempiin kokouksiinkin.


Tilahaku - Kokous- ja juhlatiloja. Tämän tilahaku-ohjelman avulla voi etsiä kokous-, juhla- ym. Palveluun voi myös ilmoittaa uusia tarjolla olevia tiloja tai pyytää .

Varjola toimii erinomaisena juhlatilana kaikkiin yritystilaisuuksiin ja perhejuhliin. Jyväskylästä ja lähikuntien alueelta. Varjolassa on helppo järjestää esimerkiksi häät, syntymäpäivät tai yrityksen virkistyspäivät.


Vuokraa meiltä hääpaikka tai tilaa juhliisi catering. ETUSIVUParty Box CateringMenut ja hinnat Saunat ja . Tästä esimerkkinä Jääskelä oli yksi ensimmäisistä seudun rakennuksista, joihin tuli sähkövalot. Lisätietoja ja kuvaukset juhlatiloista.


Hääpaikka JYVÄSKYLÄN SEUTU.

Samassa paikassa juhlatila ja hotelli. Muistaakseni hotelli huoneet tais olla n. Tein itselleni listaa ja parantelin sitä vähän niin, että. Keittiö on aivan juhlatilan vieressä, mutta siellä ei välttämättä voi valmistaa kaikenlaisia ruokia, pitopalvelun täytynee ainakin osa tehdä omissa tiloissaan. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Nyt rakennuksia on jo liki kymmenen.


Historia on vahvasti läsnä Majakoskella. Online-varauksen voit tehdä suoraan verkossa. Hinnat ja varaustilanteet näet reaaliajassa. Juhlaa varten kartano ”pukeutuu” parhaimpiinsa, meille on ilo saada järjestää juhlanne.


Juhlapaikkana tunnelmallinen kartano ja sen puutarhamiljöö on ainutlaatuinen kauneudessa ja palvelujen monipuolisuudessa Keski-Suomessa. Meiltä löydät upeiden juhlatilojen lisäksi myös tasokkaan majoituksen, erilaisia saunoja . Kun hääpaikan juhlatila on kauniisti sisustettu tilaa ei tarvitse koristella. Tähän on kerätty matkailupaikkoja . JYYn vuokraamat juhlatilat , kuten Opinkivi ja Rentukka ovat edullisia, mutta sangen suosittuja. Tilat täytyy varata ajoissa tai keksiä muuta. Opinkiven sauna on suosittu opiskelijoiden keskuudessa.


Ränssin Kievari tarjoaa juhla- ja kokoustilat Kuikan upeassa luonnonläheisessä miljöössä.

Tutustu palveluihimme täältä ja ota nopeasti yhteyttä! Tunnelmallinen Nikolainkulma on ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa ja nykyaikaa. Sen upeat puitteet sopivat hienosti kokousten, konserttien ja juhlatilaisuuksien viettoon. Otsikkoa klikkaamalla löytyy listat erilaisista tapahtumapaikoista.


Lisää erilaisia kokous-, juhla- ym. Sivusto opastaa myös talon korjaamisessa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje