Helsingin valaisin

Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden parhaat valaisimet ja edulliset hinnat jopa ilman toimituskuluja. Meiltä löydät erilaiset valaisimet jokaiseen tilaan. Myymälä avoinna arkisin 10.


Design valaisimien suunnittelijoina on muun muassa: Eero Aarnio, Lisa Johansson-Pape, Yki Nummi ja paljon muita. Laatuvalo toimittaa laadukkaita valaisimia yli vuoden maahantuojan kokemuksella. Maahantuomme valaisimia kaikkiin tarkoituksiin.

Laatuvalon valaistussuunnittelu pohjautuu laajaan materiaalien, valaistuskäytäntöjen, tyylilajien sekä rakentamiseen ja . Laatuvalosta löydät valaisimet liiketiloihin sekä kodin erilaisiin tarpeisiin. Tuomme maahan pääasiassa eurooppalaisia laatuvalaisimia ja valaistustarvikkeita. Katto-, lattia-, seinä- ja pöytävalaisimet Stockmannin valikoimasta. Osta nettikaupasta tai myymälöistä.


Riippuvalaisin Polaris 3D. D- tekniikka tekee tästä riippuvalaisimesta värien kameleontin. Ilman valoa lasikupu on kromin värinen, mutta valot päällä Polariksen väriloisto tulee esille.

Tervetuloa edullisille ostoksille Lamppukauppaan! Halogen Galleria on valaistukseen ja valaistussuunnitteluun erikoistunut liike. Kaikki kodinvalaisimet Lanternan myymälästä. Valaisimiin erikoistunut verkkokauppa. Tutustu valikoimaan kaupassamme ja tilaa noutovalmiiksi.


Meiltä Innolux kotimaiset valaisimet ja Italialaiset designvalaisimet. Toteutamme myös projektivalaistuksia, myym. Innoluxin toimitusjohtajalla ja yrityksen perustajalla Jukka Jokiniemellä oli suuri kunnia tavata tasavallan presidentti Sauli Niinistö Suomi100-juhlavuoteen liittyen. Asiantuntevaa palvelua valaistusprojekteihin arkkitehdeille sekä sisustus- ja sähkösuunnittelijoille.


Asko tuo valoa jokaiseen kotiin. Kattovalaisimia, seinävalaisimia ja Led- valaisimia , sekä kirkasvaloja talven pimeimpiin hetkiin. Hilelamppu Posliinijalustalla. Kuvassa vasemmalta oikealle: TRE-myymälän koirat, Kauniste-liikkeen yksi omistajista Minna Koukkunen ja räsymatto Tiger-myymälästä. KUVA: Emilia Kangasluoma HS).


Yksi syksyn sisustustrendeistä on leikkisä minimalismi! Helsingissä : täältä vintagea, täältä valaisimia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje