Lasikalvo puhelimeen

Hyvä kosketustuntuma, hyvin pysyy paikoillaan. Jo toinen PanzerGlass käytössä. Ensimmäinen murskautui siististi puhelimen osuessa kaapelikynnykseen. Saatavuuspäivä: Ilmoita minulle, kun käytettävissä. Tule tutustumaan lasikalvon asennukseen puhelimeen ja katso kattava valikoima täältä.


Tempered Glass lasinen näytönsuoja on todella suosittu suojakalvo. Celly Samsung Galaxy Anäytönsuojakalvo SBF443. Ohut kalvo on helppo asentaa puhelimen. Celly-Nokia-Lumia-630-nayton-suojalasi-GLASS4Outlet . Tämä älypuhelimen paras ystävä auttaa suojaamaan rakkaan älyluurisi näyttöä kolhuilta ja naarmuilta.


Tämä laminoitu lasikalvo kiinnittyy . Pari- kolme viikon käytön jälkeen reunat osittain (terävän)karheana. Avaimia pitää erillään avainkukkarossa, joten kertonee paljon kalvon laadusta joka karheutuu reunastaan ilman selvää . Puhelin enimmkseen housuntaskussa. Suojaa puhelimesi kosketusnäyttö naarmuilta ja varmista moitteeton toiminta.


Se on oikeesti halpa ns. PanzerGlass-lasisuojakalvo on aito ja alkuperäinen panssarilasi, joka on valmistettu aidosta lasista Samsung Galaxy S-puhelimelle. Lasikalvo on perinteistä suojakalvoa kestävämpi.


Hintarobotti vertaa hinnat puolestasi. Suojakalvot halpaan hintaan Powerilta! Sama halpa hinta myymälässä ja netissä. Lasi saapuu tehtaalle levyinä, joista laserleikataan jokaiselle puhelin - tai iPad- mallille soveltuva lasi. Tämän jälkeen lasia karkaistaan eli kovetaan noin viiden tunnin ajan 500° celciuksen lämpötilassa, jonka jälkeen lasi jäähdytetään nopeasti.


Lämmityksen ja jäähdytyksen ansiosta lasista tulee yhdeksän . Eli jos jollain sattuu olemaan nurkissa lasikalvo Honor 7:aan niin ota yhteyttä. Sähköpostilla amdnow miukulimaukuli gmailissa ja loput Hämeenkyröön. Jos siinä puhelimessa tosiaan on valmiina joku muovinen kalvo niin se tulee ottaa irti ennen lasikalvon asentamista jotta se lasikalvo tarttuu kunnolla kiinni. Nykypuhelimisss on nyt muotia valmistajien käyttää näitä reunoilta kaarevia näyttölaseja joka tuottaa . Herää kysymys että jos tuollainen kalvo on niin hyvä miksi sitä ei asenneta jo tehtaassa puhelimeen ? Eikö tuollainen kalvo ole pehmeä, se naarmuuntuu helpommin kuin kova lasi?


Näyttölasin hajoaminen on yleisin syy, jonka vuoksi älypuhelimia viedään huoltoon. Kokeilussamme Panzer otti kännykän iskun uhrautuvasti vastaan ja puhelimen oma näyttö säilyi ehjänä, olkoonkin että pudotus tapahtui hyvin matalalta. Joka tapauksessa noin euroa maksavan suojalasin vaihto tulee edullisemmaksi kuin puhelimen näytön uusiminen.


D-lasikalvolla peität puhelimesi koko näytön reunasta reunaan. Näytönsuojalasi iskuja, naarmuuntumista ja likaa vastaan. Iskunkestävästä karkaistusta panssarilasista valmistettu näytönsuoja antaa parhaan .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje