Vanhan välioven lukkorunko

Lukon kätisyys voidaan helposti vaihtaa vetämällä vinotelki ulos ja kääntämäl. Käytetään ovaalin pesän kanssa. Yleisimmät käyttökohteet sekä niissä käytettävät lukkorungot : Väliovet.


Asuntona on vanha 50-luvun kerrostalo ja siellä ongelmana väliovi missä oven kahva heiluu (lonksuu) roikkuu löysästi alaviistoon. Tuote on saanut keskimäärin tähteä. Asiakkaiden kysymyksiä ja kommentteja: 15.


Mitat passasi vanhaan hyvin ja jämäkkä: made in Finland. Hyvin passasi vanhan tilalle. Yksi ajatus oli ihan porata oven sivustaan riitävän syviä ja paksuja reikiä, vieri viereen ja viilata sitten loput pois. Sitten ajattelin että jos raakasti sivusta teen esim.


Vanhan jousen saa toimiin vähäks aikaa pihtien ja sivuleikkureitten kans, kun lyhentää jousta. Tuli tässä kerran ampaistua pienen kiireen kanssa kaupunkiin, välioven lukko mukana mallina ja kotiin sai palata kaikkien lähiseudun rautakauppojen sekä,lukkoihin erikoistuneiden liikeiden kiertämisen . Tästä tuoteryhmästä löydät kaikkein yleisimmät puisiin ulko- ja sisäoviin sopivat ABLOY-avainpesät ja - lukkorungot , Yale Doorman- ja iLOQ -älylukot lisätarvikkeineen sekä pintalukot ja. Puisten ulko-ovien lukkorungot. Muistathan tilattaessa tarkastaa oven kätisyyden.


Välioven lukko , joka voidaan takalukita joko WC-vääntönupilla tai avaimella. K-Raudan valikoimassa tarjolla lukkorungot ja lukkopesät monenlaiseen oveen. Löydät kaikki tarvitsemasi ovien lukkotuotteet älylukoista pintalukkoihin ja rullasalvoista vastarautoihin.


Edustamiamme laadukkaita lukkomerkkejä ovat mm. Tutustu myös muihin lukkotuotteisiin kuten riippulukkoihin ja . Osta sellainen uusi lukko ja katso paljonko jää tyhjää. Tai sitten ota tarkat mitat upotuksesta ( oven syrjään tulevan lukkokilven korkeus, kahvan paikka, lukon kielen paikka, upotuksen päämitat) ja laita ne mitat Metsäkylän navettaan tai Rakennusapteekkiin postilla ja kysäise että löytäiskö ne vanhan lukon . Tarkoitin sellaista lukkoa, jossa on ulkopuolella painike ja avainpesä, sekä sisäpuolella vääntönuppi ja painike.


Lukitusnappi on lukkorungon pintalevyssä, ovea voi käyttää normaalisti välioven toiminnalla, sekä lukittuna. Vanha oven sisällä oleva välioven lukkorunko poistetaan ja tilalle . PISLA Näytä kaikki PISLA tuotteet. Komeron tai pienen oven pintalukko on lukittavissa ja avattavissa myös sisäpuolelta. Tässä WC:n lukkorungossa on juuri ne oikeat mitat vanhan lukon korvaajaksi! Yksisalpainen välioven lukko , joka voidaan takalukita avaimella tai WC-vääntönupilla.


Vaihtolukkopaketti asennettuna vanhan lukon tilalle 300€ kpl. Lukko sopii samaan upotukseen kuin esim. Sisältää matkakulut Helsingin alueella. Ulko ja sisäpuolen avainpesät pihaoviin. Kotiavaimelle sarjoitettuna ja asennettuna.


Avainvaihtoehdot, Abloy Exec, Sento ja Classic. ABLOY metallioven lukkopesä sento msha.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje