Tahranpoisto veri

Valkopyykki ja valkopesuaine vaaleille tekstiileille. Mitä tulee tahranpoistoon , veri on yksi useimmin tekstiileistä poistettava aine. Veritahroja tulee milloin mistäkin, aina pihaleikeistä keittiöstä saatuihin leikkaushaavoihin asti. Veritahrojen poisto vaatteista ja muista tekstiileistä on helpointa heti tuoreeltaan, mutta on myös mahdollista saada kuivunut veri pois vaatteista, . Jos olet jo pessyt kerrankin asteessa, veri ei enää lähde, kloriitilla voi vaalentaa, mutta värillisestä vaatteesta . Hyvät neuvot ovat tarpeen varsinkin silloin, kun kyseessä on tahran poistaminen uudelta sohvalta tai lempipuserolta.


Kun peset vaatteet oikein suojelet ympäristöä, säästät energiaa ja pidennät samalla tuotteen käyttöikää! Pellava- ja puuvillakankaat ovat helpoimpia tahranpoiston kannalta, keinokuitu-, silkki- ja villakankaat vaativat erityistä varovaisuutta. Ennen pesua poistettavia tahroja.


Mitä kauemmin tahra on ollut vaatteessa, sen heikommat ovat mahdollisuudet saada se pois, mutta se ei ole silti mahdotonta. Alla olevat ohjeet ovat siis vain suuntaa-antavia. Mutta kannattaa silti kokeilla. Koska omista verta herkästi vuotavan nenän niin nämä veritahrat vaatteissa ovat myös tuttu vaiva minulle.


Käytän itse Vanish Oxi Action - nestettä. Aina ovat tahrat lähteneet pois, jopa valkoisista vaatteista. Täältä Vanishin omasta tahranpoisto -oppaasta löytyy ohjeet kuinka saada veri pois vaatteista. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu.


Aiheeseen tahranpoisto veri liittyvät haut. Poista veritahrat Vanish Oxi Action -tahranpoistajilla. Vanishin tahranpoistoasiantuntijoiden vinkit veritahrojen poistoon matkalla ja kotona. Vanishilla poistat kaikenlaiset tahrat: löydät sivuiltamme kattavan tahranpoisto - oppaan , jonka avulla pääset tahroista eroon nopeasti ja tehokkaasti. Joko onnistut hyvin tai sitten onnistut jättämään vaatteeseen ikuisen tahran.


Kahvi-, tee-, mehu-, maito- ja viinitahrat lähtevät myös kylmällä vedellä. Veri : Huuhtele veritahrat kylmällä vedellä. Jos tahra ei poistunut kokonaan, . Kuivunut veritahra tulee käsitellä ennen pesua tahranpoistoaineella ja vaate pestä sen jälkeen ohjeen mukaan. Painele varovasti vanulla tai rätillä, jossa on lakkabensiiniä (tai tärpättiä).


Mineraalivesi ja tonicit. Ensiavuksi useimpiin tuoreisiin tahroihin käy nestemäinen tiskiaine, nestemäinen käsisaippua tai sappisaippua. Tahranpoiston jälkeen tekstiili on hyvä pestä koneessa. Tahra poistetaan kevyillä liikkeillä lian ulkoreunalta kohti keskustaa.


Veri lähtee tuoreena parhaiten pois kylmällä vedellä. Tuore veri irtoaa kylmällä vedellä. Lämmin vesi auttaa hyydyttämään veren, jolloin se tarttuu tekstiilin pintaan entistä sitkeämmin. Serto Valko Pyykinpesunesteellä tai . Ensisijainen keino on pestä tekstiili mahdollisimman kuumassa hoito-ohjeen sallimassa lämpötilassa koneessa ja tarvittaessa tehdä ennen tätä käsin paikallinen esipesu.


Jotta verhoilun väri ja ulkonäkö säilyisivät kauniina, on suositeltavaa imuroida tuote pehmeällä suuttimella viikoittain. Kultainen sääntö: Poista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje