Nestemäinen hainrustouute

Lähettäjä: Sailairina Lähetetty: 4. Mielenkiintoinen artikkeli Tolosen sivuilta vaikkakaan ei ole suoranaista borrelioosin hoitoa. Ota selvää, tai jos jo tiedät, häpeä. Vastaa alkuperäiseen viestiin.


Nestemäinen hainrustouute. Pakkaus sisältää nyt ampullia. Luonnosta on löydetty monia angiogeneesiä estäviä aineita: berberiini, vihreä tee, kurkumiini, soijan genisteiini, tomaatin lykopeeni, kirsikan perilliinialkoholi, pellavansiementen lignaanit, valkosipulin diallyylisulfidi, seleeni, E-vitamiini, pinaatin luteiini, karnosiini, EPA- ja CLA-rasvahapot sekä nestemäinen hainrustouute.


Angiobalansissa on mukana vain . Sen käyttö maksaa vain 100–3euroa kuukaudessa, päiväannoksen mukaan. Hainrustouutteen vaikutuksia syöpään on tutkittu laajalti. Tavallisimmat syöpätyypit lähettävät etäpesäkkeitä luustoon ja nämä etäpesäkkeet sitten kasvavat angiogeneesin avulla. Esimerkiksi kanadalaisen . EPA-rasvahaposta kehitetty etyyli-EPA ha nestemäinen hainrustouute parantavat potilaan ennustetta. Kala- ja helokkiöljyt ovat luonnon kemoterapeuttisia aineita, jotka myös tehostavat vakiohoitoja.


Ruisleipä sisältää lignaaneja, jotka kuuluvat syöpää estäviin fytoestrogeeneihin. Suun kautta nautittavaa nestemäistä hainrustouutetta saa ampulleissa . Morjensta rakkaat ihmiset turuilta,- ja toreilta. Niin, tabu-aiheesta eli syövästä taas henkilökohtaista kertomaani. Tästä annoksesta hän tunsi saaneensa valtavasti virtaa. Muita syöpäpotilaille hyödyllisiä ravintolisiä ovat berberiini, karnosiini, nestemäinen hainrustouute ja ubikinoni.


Teksti: Tohtori Matti Tolonen. Avainsanat: syöpä, ravintolisä, omega-3-rasvahappo, D-vitamiini, antioksidantti, kalaöljy, ubikinoni, berberiini . Vahva nestemäinen hainrustouute ml ampulleissa. Isorinteen päivittäiseen luontaistuotecocktailiin kuuluu muun muassa orgaanista seleeniä, nestemäistä hainrustouutetta , karnosiinia, kalaöljyä, berberiinia ja d- vitamiinia – yhteensä kymmeniä pillereitä päivässä.


Tällaisia ovat muun muassa boori, farmaseuttinen kalaöljy (E-EPA), karnosiini, lykopeeni, nestemäinen hainrustouute , ja vihersimpukkauute. Niiden ja perinteisten lisäravinteiden avulla voidaan kohentaa ihmisten omaa luonnollista vastustuskykyä ja yleiskuntoa. Olen myös kehittänyt laihdutusmenetelmiä ja - valmisteita, . Parantumisessa on tärkeää oma asenne ja mieliala ja myös. E-Epa, D- ja C-vitamiini sekä nestemäinen hainrustouute ym.


Tämä olisi oikeastaan kuulunut tuohon rintasyöpäkeskusteluun, mutta otin esille tärkeän ruokavalio asian. Uudet suuret tutkimukset viittaavat siihen, että nestemäinen hainrustouute hidastaa munuaissyövän kasvua. Vitamiinit ja hivenaineet ehkäisevät syöpiä ja syöpäkuolemia. Oikea tiede kestäisi kyllä tällaiset luonnon antamat vastaukset, mutta se ei sovi Duodecimin eikä Suomen syöpäjärjestöjenkään .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje