Kohinoor helene keltakulta

Näyttävä kultainen timanttisormus naiselle! Kelta- ja valkokultaa yhdistävään Helene -sormukseen on istutettu timanttia. Säihkyvät timantit ovat yhteispainoltaan ct.


Sormuksen runko on keltakultaa ja timantit on istutettu valkokultaan. Tämä kaunis sormus sopii erittäin hyvin .

Ilmainen toimitus ja kaiverrus. Materiaali, 14K valkokulta. Helene rivisormus on valkokultainen kaunis sormus yksinään tai toisen sormuksen rinnalle. Myös keltakultainen versio.


Suunnittelijana Assi Arnimaa. Kauneimmat timanttisormukset elämäsi ikimuistoisimpiin hetkiin! Tutustu valikoimaamme ja löydä unelmiesi timanttisormus!

Nopea ja veloitukseton toimitus suoraan Vaasan myymälämme laajasta valikoimasta. Kihlasormus Onnenoksa Kultaa. Nimensä merkki on saanut. Keltakultainen kihlasormus, koko 17.


Vähitellen kuitenkin keltakulta nostaa taas suosiotaan. Kullan väritys ja kestävyys riippuu siitä mitä ja miten paljon siihen ollaan lisätty muita metalleja mukaan. Kultakeskus Oy on hämeenlinnalainen perheyritys ja nykyisin Suomen suurin jalometallialan yritys.


See more ideas about Adele, Asia and . Kohinoor Helene timanttisormus. Kumpi on sinun suosikkisi? Nämäkin timanttisormukset tulevat Hämeenlinnan-verstaaltamme!


Melkein kaikki kelpais, paitsi ei keltakultaiset tai ne jossa on värilliset kivet. Laurel (kaikki niistä) viehätti eniten. Fusion Pedant riipus, jossa on karaatin briljanttihiottuja timantteja.


Kalevala Koru Timanttisilmu sormus - Kultatähti.

KOHINOOR Valerie timanttisormus valkokulta. Meninkin sovittamaan sitä. Hopea väri ei sovi iholleni omasta mielestäni ja siksi vaihtoehdoiksi jäi ruusukulta tai keltakulta.


Ruusukultaisia sormuksia oli. Tilaa nyt suosituimmat designsormukset ja timanttisormukset verkkokaupastamme. Nopea toimitus jopa seuraavaksi arkipäiväksi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje