Indesit pesukone vikakoodit

Huoltoa auttaa jos tuon ympäri pyörimisen aikana laskee montako kertaa punainen valo vilkkuu. Kone koettaa sillä jotain vikakoodia ilmoittaa. Linkous toimii tyhjiltää,.


Vika löytyi, veden tuleminen koneeseen ei toiminut kunnolla, koska hiekkajyviä porakaivosta tukki sihdin viestiketjussa. Osaako joku kertoa käynnistyykö pesukone jos pyykkiä jäänyt luukun väliin? Kyseessä mielen WMG 120FS.

Huolto tulossa ja korjaukselle tulossa hintaa 3€. Miten voivat nähdä onko mennyt miten rikki? Tarkistan aina ettei pyykkiä välissä. Häiriöt ja korjaustoimet. Ennen Huoltoapuun soittamista (katso “Huoltoapu”), tarkista seuraavan luettelon avulla, että kyseessä ei ole helposti ratkaistava ongelma.


Eikö etsimänne käyttöopas löydy tältä sivulta? Nukkasihdin varmaan tukossa, mutta missä hemmetissä se on tuossa koneessa? Etuosassa lukee vielä et w165tx.

F- ongelmia toiminnassa käyttömoottorin johtuen oikosulun ohjauspiiri. F- ei signaalia moottorin käynnissä tehnogeneratora sähköiseen ohjaimeen. F- ilmenee ongelma, jossa on lämpötila-anturi. F- ongelmia viemärivettä. Syklinen prosessi voidaan keskeyttää vain käyttäjä, ja tällainen vika syntyy, kun valitaan jokin ohjelma.


Indikaattorit eivät näytä mitään. Keskeyttämisen jälkeen koneen toiminnan täytyy kysyä spin pestä. Veden tyhjennysletkua ei ole kiinnitetty kunnollisesti ( katso sivu 87). Soita huoltoapuun, koska laitteessa on vika.


On käytetty liikaa pesuainetta. Kertokaa, miksi pesukone ei linkoa? G: Miten pitkään teidän pesukoneet ovat kestäneet käytössä. Pesuohjelma ei käynnisty.


Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Aiheeseen indesit pesukone vikakoodit liittyvät haut. Moi pyykinpesukone otti ja hajos. Pesin ensimmäisen koneellisen normaalisti mutta seuraavassa pyykit jäi märäksi.


Tottakai yritin lingota uusiksi.

Vikavirtasuoja saattaa pesukoneissa joskus laueta itsestäänkin, mutta saattaa se yhtä hyvin olla veden aiheuttamaakin. Siihen tuli semmoinen vika viimeisillä metreillä, että kantta piti paiskoa kovaa kiinni tai tehdä nopea nykäisevä liike kannelle silloin kun kone oli laitettu päälle. Pidä lemmikkieläimet riittävällä etäisyydellä koneesta.


Konetta saa käyttää vain aikuinen henkilö ja vain tässä käyttöohjeessa annettujen ohjeiden mukaisella tavalla. Kone on tarkoitettu kotitalouskäyttöön. Takuu ei ole voimassa, mikäli konetta käytetään kaupallisiin tarkoituksiin. Pakkauksen purkaminen ja sijoittaminen. Vika voi johtua rummun epätasapainosta, jos esim.


Jos koneen ohjelma ei käynnisty, keskeytyy tai kone ei suostu tekemään mitään, on vika luultavimmin tässä osassa. Pyykinpesukoneen kuvaus ja ohjelman käynnistys. Osassa pesukoneista on hiiliharjamoottoreita ja oikosulkumoottoreita. Kun hiiliharjat kuluu tarpeeksi, ei rumpu jaksa pyöriä.


Jos hiiliharjat kuluu oikein loppuun asti, ei kone välttämättä tee muutakuin ottaa vedet ja poistaa. Yleensä rummun laakerivika ilmenee ensin alkuun tavallista . Miksi astian- ja pyykinpesukoneissa veden poistoletku voidaan vaihtaa ainoastaan puoli konetta purkamalla, mutta syöttöletku irtoaa käsin ruuvaamalla?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje