Iirisdiagnostiikka

Ollessani Saksassa näin luontaistarvikekaupoissa suuria Iiris- diagnostiikkatauluja, joiden avulla silmän värikehän värimuutoksista pääteltiin kehon eri elimien sairauksia ja jopa etukäteen. Silmän värikehä oli kaettu eri sektorihin, joihin ilmestyvät värivirheet indikoivat sairauksien puhkeamista tietyissä . Iiris diagnostiikka on taidetta ja tiedettä joka mahdollistaa fyysisen ja psykologisen terveyden arviointia yksillöllisistä merkeistä pupillissa, iiriksessä ja silmän valkuaisessa. Jos kärsit kroonisista terveysongelmista, jos haluat löytää luonnollisen menetelmän niiden toteamiseen, jos haluat ennaltaehkäistä . Iirisanalyysi - ensiaskel terveempään elämään.


Suomalaislääkäri tuskin juuri mitään, koska Suomessa ns.

Itänaapurissa Venäjällä osa lääkäreistä osaa iirisdiagnostiikkaa jo . Silmät ovat sielun peili, mutta iirisanalyysin mukaan ne kertovat myös terveydentilastamme. Tieteellistä näyttöä tästä ei ole, eikä lääketiede tunnusta iirisanalyysia. Menetelmää harjoitetaan kuitenkin ympäri Eurooppaa, Suomessakin. Te jotka olette käyttäneet homeopaattia joka katsoo silmästä terveydentilaa, onko homeopaatti nähnyt teillä vakavia sairauksia?


Iirsidiagnostiikka liitetään usein homeopatiaan. Taustalla lie se, että moni homeopaatti on käyttänyt ja käyttää iirisdiagnostiikkaa apuna homeopatiassa. Myös monia muita terapioita ja ymmärrystä niistä voidaan käyttää apuna homeopaattisen hoidon suunnittelussa.

Iirisdiagnostiikan kehittäjinä pidetään . Hyvänen aika kuinka vaihtoehtolääkintä on taas ollut valovuoden edellä tätä perässä tulevaa! Sen vuoksi suomalaisessa terveydenhoidossa ei käytetä vyöhyketerapiaa, erilaisia rohdoksia, antroposofisia hoitoja, iirisdiagnostiikkaa tai Xyphedrine- laihdutusvalmistetta, vaikka sen valmistaja väittää kahdeksan viikon laihtumistuloksen olevan kiloa. Colton: Silmät - terveyden kuvastin, iirisdiagnostiikan käsikirja, 11. Cooper: Jälleensyntyminen, 15. CunninghaMaan voimaa – Magiaa luonnosta, 25.


Kuka tietää jotain iirisdiagnostiikasta ? Haluaisin tietoa aiheesta. En ole löytänyt netistä paljonkaan. Tai jos joku esimerkiksi osaisi suositella k. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Iiristä eli silmän värillistä osaa tutkimalla, voimme nähdä ja kartoittaa kehon heikkoudet.


Iiris paljastaa elimistön eri elinten häiriöt ja mahdolliset tulehdukset. Se, mikä ei aina näy kliinisissä tutkimuksissa, on kuitenkin todennettavissa silmistäsi. Kuinka Iridologia voi auttaa Sinua?


Ajatellaan, että olet käynnyt kliinisissä . Pääkaupunkiseudun yleisissä kirjastoissa on tämä jo hiukan vanhempi teos: Colton, James: Silmät - terveyden kuvastin : iirisdiagnostiikan käsikirja. SEARCH= iirisdiagnostiikkam=l=Da=Db.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje