Biotakat

Onko kellään kokemuksia ns. Näitä on nyt alkanut vilisemään sisustusohjemissa, ja olen alkanut himoita kotiini sellaista. Siitä saisi tunnelmaa lisää, eikä kuitenkaan tarvisi aloittaa mitään rakennusluvan hakua (eikä meillä oikein kunnon takalle olisikaan tilaa). Laadukkaat ja turvalliset sisustustakat.


Valikoimasta löydät eleganttiset etanolitakat lattialle, seinätakat ja myös pöydälle sijoitettavat mallit. Kaikissa takoissa on arvostettu TUV turvasertifikaatti mikä takaa tuotteiden laadun ja turvallisuuden.

Saatavilla jo tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Seinälle ripustettava bioetanolitakka. Radius Design Wall Flame Ethanol Fireplace white frame, matte stainless steel plate glass back wall. NOA Home erikoistunut hormittomiin sisustustakkoihin, bio-takat ja mittatilaustakat saat kauttamme.


Keittiöt ja kaikki tilan muutostyöt saat kauttamme. Biotakka Mini India White. Sähkötakat, koristetakat, biotakat. Lämitettävät kamiinat, valurautakamiinat, kamina-hellat.


Takkalasit ja takkavälineet.

Upeimmat ulkotulet ja -soihdut saat Pihanosta! Tulta ja tunnelmaa jokaiselle pihalle, terassille ja parvekkeelle! Turvalliset ulkotulet toivottavat Sinut lämpimästi tervetulleeksi! Biopolttoaineella toimiva design-takka mahdollistaa aidon tulen myös niihin koteihin, joissa se ei aiemmin ole ollut mahdollista.


Pitääkö biotakassa seinä olla. Nopeasti kotiin toimitettuna. HBN bioetanolitakat Sen lisäksi että HBN bioetanolitakat ovat ulkoasultaan upeita ja laadukkaasti valmistettuja, niin ne ovat markkinoiden tehokkaimpia ( 4kW). Hormittomien biotakkojen ja sähkötakkojen lisäksi saat meiltä myös ulkotulet. Verkkokaupassamme on esillä vain osa myynnissä olevista tuotteista.


Mikäli et löydä haluamaasi tämän toimittajan tuotetta, pyydä siitä tarjous. Hormittomat biotakat : Quat Hinnoitella: 1EUR Kuvaus: L Bio takka musta. Seinään suojelu tiiviste on pakollinen. Kävyt ja keraamiset puut maksullinen.


Valinta päättyy: musta(150€), pystysuora (209€), vaakasuora (209€), ruostumaton teräs (263€), qube (215€). Hormittomuutensa ansiosta biotakka on kuin mikä muukin huonekalu ja sen voi sijoittaa kotona lähes mihin tilaan tahansa, myös parvekkeelle tai terassille. Sähköllä toimivat sisustustakat poistuvat nyt yhtä nopeasti kuin tulivatkin.


Erona on se että siinä lieskuu aito lämpöä tuottava tunnelmallinen tuli joka ei tarvitse muuta kuin polttoainetta! Tämä onkin tullut jokaisen .

Tulen kauneutta ilman suuria asennustöitä ja kustannuksia! Roltraden kautta on nyt saatavissa takkoja, jotka eivät vaadi takkavarausta tai hormeja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje