Hotpoint ariston ohjekirja

Eikö etsimänne käyttöopas löydy tältä sivulta? Toimittajan mallin tunniste. Nimelliskapasiteetti vakioasetuksissa (1). Vuotuinen energiankulutus kWh (2).


Vakiopesukerran energiankulutus kWh:ina. Energiankulutus off-tilassa . Käyttöohje HOTPOINT AVTL 104. Jos tämä dokumentti täsmää käyttäjänoppaan tai ohjekirjan ominaisuuksiin jota olet etsimässä, lataa se nyt.


Jos verkkojohto on vioittunut sen saa vaihtaa vain valmistaja tai valmistajan valtuuttama huoltoliike. Lastmanuals autaa lataamaan . Meiltä löydät tarvitsemasi käyttöohjeet ja käyttöoppaat. Onko kenelläkään kyseisen pesukoneen pesuohjelmista listaa, että tietäisi mitä tarkoittaa mikäkin numero?


HOTPOINT - ARISTON LD : 4käyttäjien mielipiteet, testit ja kokeiluversiot, ominaisuudet, HOTPOINT - ARISTON LD hintavertailut. Asenna laite vakaalle ja tasaiselle lattialle. Jos lattiarakenne ei ole tukeva, laite on hyvä sijoittaa huoneen nurkkaan. Meget snavsede gryder og tallerkener ( må ikke anvendes til ømtålelige genstande). Olen jo pidempään halunnut putsata nukkasihdin mutta en saa sitä millään auki : O. Pyykinpesukoneessa on reilu kg täyttömäärä ja selkeä näyttö.


Sama juttu: ei se mihkään irtoa, vaikka ohjekirjassa käsketään irrotaa ja puhdistaa. Soitin Aristonille: eivät osanneet neuvoa. Itek- kodinkoneet Itek-kodinkoneet. Katso tuotteen käyttöohjeet heti ja aivan ilmaiseksi. Vertaile Valitse kaikkiPoista valinnat . Aiheeseen hotpoint ariston ohjekirja liittyvät haut.


Haluaisin vaihtaa kielen suomenkieleksi, mutta mistään. Itselle kävi samoin kyseisen koneen kanssa. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin! Pirtelöä, taikinaa, vispipuuroa ja ties mitä on tullut koitettua . Myynnissä hotpoint ariston artl 1pyykinpesukone. Kone muuten hyvässä kunnossa, mutta pitää välillä vinkumista rummun pyöriessä.


Hotpoint Ariston pyykinpesukone. Varutettu Aguastop toiminnolla sähköinen veden katkaisu ollut käytössä. Alkuperäispakkaus, ohjekirja ja kaikki varusteet mukaan. Ohjekirja koneen mukaan,.


YHTEYDENOTOT VAIN PUHELIMITSE TAI TEKSTIVIESTEIN, KIITOS! HOTPOINT WMD 7SK käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet jne.). Yksityiskohtaiset käyttöohjeet ovat käyttäjänoppaassa.


Download manual: Washing machine HOTPOINT - ARISTON ALD 1BE. Language: Deutsch - German , English , Français - French , Nederlands - Dutch ,.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje