Välitilalevyn asennusohje

ASENNUSOHJE – Kitchen Wall. Lue tämä asennusohje huolellisesti ja tarkista levyjen virheettömyys ennen kuin aloitat Kitchen Wall -levy- jen asentamisen. Paketista liian aikaisin avatut tai kuivassa sisäilmassa varastoidut levyt saattavat käyristyä tilapäisesti. Levyt voi- daan suoristaa seuraavasti: 1) Kovera muoto . Muista jättää ruuvinreikiin ns.


Rakennusliima tai ruuvit. Jäsenenä voit myös itse kysyä kysymyksen palstalla. Saadaksesi lisätietoa Formica Compact Splashbacks valikoiman laminaateista, jälleenmyyjistä tai tarvitset asennusohjeita , ota yhteys myyntiedustajaamme tai vieraile.


Nämä ohjeet auttavat sinua . Alakaappien asennusohjeet. Työtasojen asennusohjeet. Seinätiivistelistan asennusohjeet. Asennusohjeet , Korkeat kaapit. Seinäkaappien asennusohjeet , Hyllylevyjen asennusohjeet.


Kääntöovien asennusohjeet. LPR- välitilalevyn asennus. Helpoiten välitilalevyn kiinnitys tapahtuu keittiökalusteiden asennuksen yhteydessä.


Jos olet tilannut ammattiasentajan kannattaa hänen antaa asentaa myös välitilalevy, mutta kätevältä henkilöltä asennus onnistuu omatoimisestikin. Jos mahdollista levyt kannattaa tilata valmiiksi . Keittiöremontin yhteydessä vaihdamme laattojen tilalle välitilaan laminaatin. Miten asennus kannattaa tehdä? Poistammeko vanhat laatat vai kannattaako l. KEITTIÖN VÄLITILALEVYN ASENTAMINEN.


KIPSIKORISTEEN KIINNITTÄMINEN. PESUALTAAN TIIVISTÄMINEN (EasyPack-pakkauksen avulla). KYLPYAMMEEN TIIVISTÄMINEN. Poista kaksipuolisissa levyissä suoja- kalvo liimattavalta puolelta.


Varmista että asennat levyn oikein- päin. Puhdista tahrat kevyesti puhtaalla vedellä ja pehmeällä sienellä hieroen. Jos tahra ei lähde pelkällä vedellä, käytä mietoa yleispuhdistus- ainetta veteen sekoitettuna.


Välitilalevy voidaan viimeistellä myös erillisillä tuotteen omilla asennuslistoilla. Novart Oy:n asennus -, hoito-, huolto- ja käyttöohjeet 73. Pöytäkaapit, laatikostot ja komerot.


Runkojen asemointi ja kiinnitys. Saranat, laatikot ja etulevyt. Keittiön välitilalevyjä asennettaessa on otettava huomioon, että levyn pintalämpötilan pitkäaikainen kesto on maksimissaan 70-astetta. Tästä johtuen levyn pintaan ei saa ohjautua suoraan uunista tai liedellä olevasta astiasta tulevaa kuumaa höyryä.


Samalla myös välitilan tangon asennus. Asunto sijaitsee Vuosaaressa. Esimerkiksi metrin välitilaan tarvitaan viisi levyä. Kiinnitä magneettilistat.


Valmiiksi mitoitetut teräksiset ylä-, ala - ja pystylistat ruuvataan paikalleen selkeän asennusohjeen mukaisesti. Levyt nostellaan kevyesti magneettilistojen päälle. Fibo-Trespo Kitchen Board levyt toimitetaan kahden levyn pakkauksissa. Sileä ja kova pinta kestää sekä suoria vesiroiskeita että suuria lämpötilamuutoksia.


Näppärä vaihtoehto välitilan ratkaisuksi. Malleja on monia ja asennus voidaan tehdä myös suoraan laattojen päälle. Levy asennetaan liimamassalla ja ruuveilla, ja asennus onnistuu keneltä vain. Voit asentaa keittiön itse, mutta tarvittaessa apuakin on saatavilla. Keittiömme on suunniteltu niin, että asiakas suoriu- tuu kokoamisesta ja asentamisesta itse.


Tarvittaessa saat kuitenkin meiltä niin paljon apua kuin haluat. Ehkä tarvitset apua kuljetukseen tai toivot, että koko asennus hoidetaan puolestasi – me kokoamme. Kensapuu - Välitilalevyt. Välitila on saatavilla kuudella eri kuviolla ja värimahdollisuudet ovat rajattomat.


Vahvuus on vain mm, joten levy on kevyt käsitellä ja helppo asentaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje