Ariston pesukone vikakoodit

Ostin reilu kolme vuotta sitten hotpoint ariston pesukoneen ,nyt kone hajosi, ohjelmat ei mene päälle,jätti vedet sisälle. Toiminut tähän asti hyvin, mitä nyt tossa syksyllä luukku ei enää pysynyt itsestään ylhäällä,. Eikö etsimänne käyttöopas löydy tältä sivulta?


Häiriöt ja korjaustoimet. Pesukoneen toiminnassa voi joskus ilmetä ongelmia. Ennen huoltoliikkeeseen soittamista (katso “Huoltoapu”), tarkista. Pesujakso ei aloita toimintaansa.


Tämä kodinkoneet vapauttaa meidät rutiini pesu, kuivaus, ja joskus silittää. F- ongelmia toiminnassa käyttömoottorin johtuen oikosulun ohjauspiiri. F- ei signaalia moottorin käynnissä tehnogeneratora sähköiseen . Meillä Ariston päältätäytettävä pesukone ja satunnaisesti pesua aloittaessa vedentulon pumppu alkaa rykimään omituisesti ja sitten lopulta Aristonissa vilkkuu valot kuin joulukuusessa. Samalta kuulosti meillä, koneena Ariston AVTL 1SK.


Hienosti ja hiljaisesti pesee, mutta ei linkoa laisinkaan. Voinko välttyä ostamasta uutta pesukonetta, kun kone ei tyhjennä vettä ja jää junnaamaan ohjelmassa huuhtelukohtaan? Miten voisin korjata koneen? Tämä pesukone on tarkoitettu ainoastaan konepestävän pyykin pesemiseen ja linkoamiseen kotitaloudessa.


Noudata pesukoneen käytössä tämän käyttöohjeen ja erillisen ohjelmataulukon ohjeita. Pidä käyttöohje ja ohjelmataulukko tallessa. Jos luovutat pesukoneen uudelle omistajalle, anna. Pidä lemmikkieläimet riittävällä etäisyydellä koneesta.


Konetta saa käyttää vain aikuinen henkilö ja vain tässä käyttöohjeessa annettujen ohjeiden mukaisella tavalla. Kone on tarkoitettu kotitalouskäyttöön. Takuu ei ole voimassa, mikäli konetta käytetään kaupallisiin tarkoituksiin. Suuren täyttömäärän koneella on Woolmark Platinum - sertifikaatti ja kestävä hiiliharjaton moottori. Parhaat merkit parhaaseen hintaan.


Pyykinpesukoneet - Gigantista valtava valikoima parhaita pesukoneita! Keskustelu › Koti › Kodinhoito Välimuistissa Samankaltaisia 17. Koneilla on myos tapana hajota . Puuttuu: vikakoodit Pumput - fhp. Sopii moneen Ariston Indesit malliin.


Tarkista sopivuus malliisi tarkemmasta näkymästä! Viat pesukoneet AEG (AEG). Tässä sarakkeessa näet mitä pitää tehdä ongelman ratkaisemiseksi pesukoneen , mutta palkki on uskoa Masters korjaus pesukoneet. Deciphering AEG (AEG) koodi pesukoneita. Ongelma AEG pesukone (AEG).


Siemensin päältätäytettävä pesukone pitää lingotessa hirveää meteliä ja siirtyy paikaltaan. Vilkuttaa kahta alinta merkkivaloa, ilmeisesti jonkin sortin vikakoodi niitä tuntevalle. Haato Jддkaappi ei kylmene.


Jддkaapin pakastelokeron luukku on rikki ja pitдisi vaihtaa. Myynnissд muuton alata pois hyvд 5kg .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje