Pocket karaoke käyttöohje

Huonoin mahdollinen systeemi. Vaan juuri niinpäin, että tiesikka on se karaokesoitin , jonka LINE OUT: ista yhdistetään tuohon mikseriin. Kyllä myyjä kuulee huomena kunniansa ja sit se toinen myyjä väittä että hdmi johdolla pitäis kuulua myös tv: äänet kotiteatterin kajareista et se miks se ei kuuluu johtuu jostain . Joo eli probleeman poikasta pukkasee.


Sain vasta uuden karaoke mikserin joka on pochet haohe,en ole varma mihin mikäkin pitää liittää,mikistä ei kuulu mitään.

Saimme karaokelaitteen jonka voi liittää DVD-soittimeen. Käyttöohje on jotain norjaa josta ei selvää saa. Vaikka kuinka laittais johtoja niin ei kuulu laulu kunnolla ja kaiku on kova.


Mihin ne johdot laitetaan? Tv:ssä sopis kahteen paikkaan, dvd:ssä yhteen ja itse laitteessa kahteen. Mikserissä myös musiikin voimakkuuden säätö, jolla saadaan musiikin ja laulun äänentasapaino säädettyä sopivaksi kaikissa laitteistokokonaisuuksissa.


Pocket PKM-karaoke -mikseri. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen dynaaminen mikrofoni esim.

Voit valita laitteen käyttökielen kuudesta eri vaihtoehdosta, joista yksi on Suomi. Soitin on varustettu SD kortin lukijalla ja USB. Dolby Digital, AC-DTS ja HDCD dekooderi . MadBoy STOCKER on uuden sukupolven karaokesoitin , joka on kehitetty laulajien toiveiden pohjalta.


Päällimmäinen kriteeri suunnitelussa on ollut HELPPOKÄYTTÖISYYS. Mikäli osaat lukea äidinkieltäsi, niin osaat myös käyttää soitinta. Voit tallentaa soittimen sisään asennettavalle kovalevylle karaokebiisisi, musiikkisi ja . Myyntikieltopäätöksellä maahantuoja on velvoitettu keräämään tämä tuote pois myynnistä.


Kuluttajasuojalain mukaan tuotteen saa virheellisenä (turvallisuusvaatimusten vastaisena) palauttaa ostopaikkaan, jotta myyjä voi korjata sen vaatimusten mukaiseksi. Ellei korjausta voida tehdä, . Kertokaa te kokeneemmat, että saako ja miten karaokemikserin liitettyä kotiteatterilaitteisiin. Noissa meän laitteissa on dvd-soitin ja vahvistin samassa.


Menikö mönkään tämäkin hankinta. Kävin kyselemässä paikallisesta musiikkiliikkeestä ja sain vastaukseksi että osta tämmönen karaokesoitin. Karaokelaitteita etsiessä ei voi olla törmäämättä MadBoy -merkkiin.


Lähinnä karaoke videoiden soittaminen muistista olisi kätevää, mutta vaikka se toimisikin kunnolla, on toteutus kankea, jopa hankala. Ohjekirja on suomenkielinen ja ajaa asiansa, vaikka sen ulkonäköön ei juurikaan ole panostettu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje