Pakokaasuanalysaattori

Tuhannet varaosat ja muut tuotteet. Nelikaasuanalysaattori bensiini- ajoneuvojen mittaukseen. Pakokaasuanalysaattori on laite, jolla voidaan suorittaa ajoneuvolle viranomaismääräysten edellyttämät pakokaasumittaukset.


Mistä kunnollinen, omaan ja harraste käyttöön sopiva, eikä haittaa jos sillä saa kottorille kelpaavan printin, mutta kuka myis moisen edukkaasti, vaikka käytettynä , ja mikä sen pitääs olla, näitä perusmallisia joka huoltamolta löytyviä facom yms, luulis jo olevan kaupan, mutta ei tunnu löytyvän, entä . Vähän parempi pakokaasu analysaattori ? Lisää tuloksia kohteesta overdrive.

Käytetyt korjaamolaitteet Nettivaraosa. Mikä on pakokaasuanalysaattori. Mitä tarkoittaa pakokaasuanalysaattori. Ilmainen sivistyssanakirja. Ottomoottorien testauksessa käytettävät pakokaasuanalysaattorit ovat nykyään pääsääntöisesti 4-kaasuanalysaattoreita.


Tämä tarkoittaa sitä, että analysaattori kykenee selvittämään neljän pakokaasukomponentin hiilimonoksidin (CO), hiilivedyn (HC), hiilidioksidin (CO2) ja hapen (O2) määrät pakokaasuissa. Hanki pakokaasuanalysaattorit edullisesti Nettimarkkina. Myydään pakokaasuanalysaattorit.

Monikaasumittarit bensiinimoottoreille. Bensiinikäyttöisten ajoneuvojen pakokaasujen analyysi. Laitteessa käytetty tekniikka mahdollistaa tulevaisuuden lakiasetusten tuomien muutoksien huomioonottamisen. Pitkällisen etsiskelyn tuloksena ja budjetinkin vielä kohdatessa hankkeen -sain käsiini neljää kaasua analysoivan testerin. Stargas suorittaa seuraavat mittaukset:.


Laite on ollut puolet iästään käyttämättömänä . Nyt on tilanne edennyt siihen malliin,että alkaa löytymään tuollaiselle tarvetta. Kalliitahan nämä ovat,mutta ei tule mieleen mikä nykymaailmassa olisi halpaa. Löytyykö vinkkejä uusiin ja miten on noita käytettyjä tarjolla? Huollossahan noita joutunee sitten juoksuttamaan . Tutustu tuotteisiin ja pyydä tarjous!


Tecnotest 4Plus on infrapuna pakokaasuanalysaattori bensiinikäyttöisille ajoneuvoille. Laite mahdollistaa hiilimonoksidien (CO), hiilidioksidien (CO2), palamattomien hiilivetyjen (HC) ja hapen (O2) mittauksen, joista lasketaan Lambda arvo automaattisesti. Nämä tiedot ovat tärkeitä varmistettaessa moottorin ja sen . Karstulan Autokatsastus Oy:n konkurssipesä, KARSTULA - Lainvoima. Nopea ja helppokäyttöinen pakokaasuanalysaattori bensiinimoottoreille. Kirkas ja selkeä värinäyttö, suomenkielinen testiohjelma.


Laitteessa vakiovarusteena tukeva kärry isoilla pyörillä, integroitu tulostin, kierrosluvun mittaus akun navoista sekä näppäimistö.

Näytteenottopäällä varustetun pakokaasuletkun pituus on 8 . Vaihtolaitepörssi – Pohjolan Laitehuolto pohjolanlaitehuolto. Meille tulee jatkuvasti käytettyjä laitteita. Ostaja vastaa siirtokustannuksista Varaamme oikeuden hyväksyä tai . Bosch Pakokaasutesteri Bensa Typ.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje