Ronseal kaakelimaali kokemuksia

Vessan seinät on harmaata laattaa, värissä ei sinänsä mitään vikaa mutta kun tyylitajuton laatottaja laatotti tiilikuviotyyliin on tode. Minä maalasin Plasti-Kote nimisellä maalilla. Siitä löytyy: valkoinen, kerma, vaaleanpunainen, vaaleankeltainen, vaaleansininen, vihreä, musta ja vaaleanharmaa. Nyt näyttää tulleen myöskin kaakelimaali nimeltä Ronseal Tile Paint, siitä ei ole kokemusta.


Pesin kaakelit tosi hyvin aineella nimeltä EcoStar. Päätimme siis testata Ronseal - kaakelimaalia.

Olen kuullut kaakelimaaleista kahdenlaista kommenttia: toiset ylistävät niiden kätevyyttä ja melko hyvää kestävyyttä, toiset taas kertovat kauhutarinoita isoina suikaleina irtoavasta maalista. Meidän kylpyhuone ei paljon rumemmaksi voinut muuttua, joten siinä . Itsellä ei ole vielä kovin pitkää kokemusta , mutta muutaman viikon käyttökokemuksen perusteella voin vilpittömästi todeta olevani itsekin yllättynyt. Useita kysymyksiä heräsi myös Ronsealin ja Veroista. Maahantuoja laittoi minulle infoa kyseisistä maaleista ja ajattelin jakaa ne myös . Uudet tasot vaativat rinnalleen uusia kaakeleita. Uusien laattojen asentamisen sijaan maalasin vanhat kaakelit kauttaaltaan valkoisiksi.


Tämä liuotinpohjainen Ronseal -maali on nyt saanut rinnalleen vesiohenteisen V33:n, jonka käyttö on niin helppoa, että sopii maahantuojan mukaan kaikille, joilla pysyy pensseli tai tela. On myös muistettava se, että kaakelimaaleja ei ole tarkoitettu silikonille, ja silikonit ne pitää poistaa ennen maalausta.

Ronseal kaakelimaali kaakeleiden maalaamiseen keittiö-, wc- ja kylpyhuonetiloissa. Onkohan jollakulla kokemusta tilanteesta jossa esim. Onko lopputulos oikeasti kestänyt. Perustuu vain yhteen nähtyyn kokemukseen , joten tämä voi olla ihan makuasiakin).


Kaakelimaali värikartta löytyy pikku. Pystyykö kaakelipäälysteisen takan väriä muuttamaan? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Aiheeseen ronseal kaakelimaali kokemuksia liittyvät haut. RONSEAL KAAKELIMAALIN Minna oli ostanut Starkilta, purkin hinta oli euroa, joka riitti hänen keittiön välitilalaattojen maalaukseen kahden kerran verran.


Minnan kokemuksen mukaan kolmaskaan maalauskerta ei olisi ollut pahitteeksi, mutta ihan hyvän pinnan sai myös kahdella sivelykerralla. Netistä löytyy kaakeleiden maalauksesta monia käyttäjäkokemuksia niin puolesta kuin vastaankin. Saumatussejakin myytiin vain mustaa ja. Mulla ei tosiaan ole kokemusta siitä että voiko maalata kahta kertaa, mutta ainahan sitä voi yrittää. Mutta ongelman siirtoahan se . Pitää hieman miettiä sitä suihkuverhotangon kiinnitystä, löytyisiköhän rautakaupasta jotakin vastaavaa tarraratkaisua siihenkin hommaan.


Maalilla saat erittäin tasaisen, vettä kestävän ja homeelta suojatun pinnan ilman pohjamaalia. Onko kenelläkään muita ehdotuksia? Ronseal valmistaa huippulaatuisia tuotteita kodin sekä puutarhan pintamateriaalien hoitoon ja entisöintiin.


Uusinta teknologiaa hyväksi käyttäen kehiteyt tuotteet takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Ronseal lupaa: Jos toimit tarkoin purkin ohjeiden muk. Levitys Sekoita maali hyvin (älä ravista koska maaliin syntyy ilmakuplia) ja levitä se vaahtomuovitelalla. Telan jälki pitää tasoittaa siveltimellä.


Vedä sivellinvedot aina pystysuunnassa ylhäältä alaspäin. Valitse telaksi vaahtomuovitela ja siveltimeksi. Sarja oli tullut juuri heille myyntiin, joten heilläkään ei siitä kauheasti kokemusta ollut, mutta vähäinenkin oli ollut positiivista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje