Prego lämpömittari käyttöohje

Lähettimen paristokotelon alla voi valita CH– CHkanavien välillä jos lähettimiä on useita. Poista paristot näyttöyksiköstä ja lähettimestä, mikäli olet jo ottanut lämpömittarin käyttöön yhdellä lähettimellä. DIGITAALINEN PAISTOLÄMPÖMITTARI NO 3KÄYTTÖOHJE. Kiinnitä anturin pistoke. Lämpötilan, kosteuden, sademäärän ja tuulennopeuden langaton siirto ulkoanturista näyttöyksikköön.


Lämpömittarin avaaminen ja sen sisäosiin koskeminen voi.

Sääennustus ja sen kehityssuunta. Radio-ohjattu kello (DCF-77) tai kvartsikello. Paristot tulee vaihtaa säännöllisesti, jotta lämpömittari toimii mahdollisimman luotettavasti ja tarkasti. Toimita käytetyt paristot paristojen.


PREGO LANGATON LÄMPÖMITTARI JA SADEMITTARI. Ilmanpaineen kehityksen näyttö, sääennuste , pariston lataustason näyttö. Tuntinäyttö History-toimintoa käytettäessä.


Päivämäärä ja viikonpäivä.

Kellonaika ja signaalin vastaanottonäyttö,. Suomen lämpömittareiden tukevarakenteinen ja viimeistelty mittari sisältää näppäimistön ja ylös taittuvan näytön. Laitteessa on paistomittarin ja ajastimen lisäksi myös kello.


Laitteen kaikkia hienouksia ei löydä ilman käyttöohjeita ja ohjeita on seurattava vielä muutaman käyttökerran jälkeenkin. Onko kellään tuollaista sääasemaa johon kuuluu pääyksikkö, sekä pieni anturiyksikkö jossa näkyy ulkolämpötila. Mode nappulasta saa säädettyä esim. Easy Cooking langaton digitaalinen paistomittari.


Digitaalinen paistomittari lagattomalla näytöllä. Mittari hälyttää kun lihan. Prego -digitaalinen- ulkolampomittari . Uusin teknologia ja tyylikkäimmät huolella valitut suomalaisen maun trendit ovat yhdistettynä Pregon tuotteissa.


Pregon tavoitteena on tasaisen korkea laatu ja toimivuus sekä trendikäs muotoilu. Asemaan voidaan liittää useita antureita. Langaton lämpömittari näyttää sisä- ja ulkolämpötilan.


Voit valita näkyykö näytössä ulko- vai sisälämpötila.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje