Kaurapuuro haudekattilassa

Minä keitän aina kaikki puurot haudekattilassa ! Mulla on Opan litran haudekattila , maailman paras keksintö! Vettä vaan ulommaiseen kattilaan ja sisä kattilaan maitoa tai vettä. Puuro ei koskaan kiehu vaan hautuu. Eikä kestä juurikaan kauemmin kun tavallisessa kattilassa. Tyhmää mutta: kellään reseptiä sairaalan aamupuurolle.


Riisipuuro haudekattilassa , neuvoja! Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Mutta mitenkäs sitä puuroa tuossa pitäisi keittää?


Kun ilmeisesti haudeosassa maito ei lainkaan ala kiehua, niin misää vaiheessa ne hiutaleet pitäisi heittää joukkoon? Onko keittoaika pidempi . Paljonko sinne laitatte sitä vettä ja kuinka kuumalla keitätte? Tuleeko nopeammin kuin tavallisessa? Miten saatte keitettyä maitopohjaiset puurot. Miten keittää riisipuuro niin että se ei.


Laita vesi kattilaan, lisää joukkoon mitattu määrä suolaa. Pienennä lämpöä sekoittamisen jälkeen miedolle haudutuslämmöllä eli . Näillä vinkeillä valmistuu puuro , joka saa ruokailijat kysymään, miten tämä on valmistettu. Mittaa ainekset kerroskattilaan ja kuumenna välillä sekoittaen. Kaurapuuro valmistuu minuutissa.


Tosin puuro on sitä parempaa, mitä kauemmin malttaa hauduttaa eikä tuntikaan ole liikaa. Tarjoa kaurapuuro marjakeiton kera. Ruisjauhoista valmistettavaa ruispuuroa haudutetaan pitkään ja puuron valmistus käy kätevimmin haudekattilassa. Kaurajauhoista haudutettu puuro maustetaan mustaviinimarjoilla tai mustikoilla. Mannasuurimoista haudutettu mannapuuro on etenkin lapsiperheiden suosikki.


Näin kävi tänään, kun yritin muistella, miten kerroskattilalla tehtiinkään riisipuuroa. Kätevästi, sen tiesin, sillä viime talvena keittelin puurot kymmeniä kertoja kerroskattilassa. Ihmismieli vaan näemmä siivoaa aivoista turhat tiedot pois, kun sinne . Kaurahiutaleita voi käyttää myös puuron lisäksi leivonnassa. Puuttuu: haudekattilassa Perinteinen mannapuuro - Kotikokki. Reseptit Välimuistissa Samankaltaisia 11.


Ota haudekattila ja laita kattilan pohjalle tarpeeksi vettä. Laita haudeosa veden päälle ja lisää siihen maito ja mannasuurimot, sekoita. Kiehauta vettä kattilan alaosassa niin, että puuro hautuu. Onkohan alakattilassa liian vähän vettä.


On kuitenkin helpompi puhdistaa kuin pohjaanpalanut puuro. Haudekattilassa puuro kuivuu ikävästi kattilan reunoille. Vai teenkö jotain väärin.


Ei puuro pala pohjaan haudekattilassa , jossa aloittaja kertoi keittäneensä. Ei haudekattila ole mikään uusi keksintö. Vastaa Ilmoita asiaton viesti.


Jonkin ajan kuluttua annan hellanlevyn . Meillä syödään paljon erilaisia puuroja, mutta useimmin aamupalapöydässä tarjoillaan haudekattilassa pitkään kypsynyttä maitoon keitettyä kauralesepuuroa. Leseistä tehty puuro on astetta maukkaampi kuin hiutalepuuro, eikä koostumus ole mainitsemasi kaltainen kauralle tyypillisen limainen, vaan . Huomaa, että puuro paksuuntuu vielä jäähtyessään. MU RENNA kädenlämpöiseen veteen hiiva. Kerroskattila sisältää haude- ja höyrykypsennykseen tarkoitetut osat sekä perinteisen kattilan.


Sekoita joukkoon kaurahiutaleita ja jauhoja . Kattilakokonaisuudella voidaan valmistaa useita erityyppisiä ruokia, joko keittämällä, hauduttamalla tai höyryttämällä. Nykyaikainen ja varmasti monipuolisuutta kuvaavampi nimi kerroskattilalle onkin . Aiheeseen kaurapuuro haudekattilassa liittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje