Eno kaasuliesi varaosat

Varastosaldo: Myymälä Lauttasaari . Vesisukset juhannukseksi! Toimitusaika 2-arkipäivää. Venekaasuliesi - uuni Eno. EUR Toimitusaika 2-arkipäivää.


Mulla oli v vanha UPO kahden pisteen kaasuliesi ja vähitellen liekinlevittäjäkupit paloivat puhki.

Niitä etsittiin Suomesta huoltofirmoista,. Harmi, olisi kokonaisuutena ollut huomattavasti siistimpi kuin ENO. Otin UPOsta liekinhajottajat ja myös niiden piiput. Tuotekoodi, Tuote, Hinta sis. Nykyaikaisten kaasu-uunien ja -liesien turvallisuus on erittäin hyvä.


Kaikki Suomessa myytävät kaasupolttimoilla varustetut tuotteet on varustettu liekinvarmistimilla. Liekinvarmistin asetetaan kaasupolttimon ulkoreunaan. Kun sytytät kaasupolttimon, kuumentuva liekinvarmistin kehittää jännitteen, joka pitää.

Tuhannet varaosat ja muut tuotteet. Selaa kohteita ja löydä itsellesi Pentterivarusteet. Minkä tahansa muu käyttö ei ole sallittu! Laitteen luokka – (vapaasti seisova kodinkone).


Polttimien nimellisteho: Pikku poltin – 1. Leveys 5mm, korkeus 4mm, syvyys 4mm, paino 2kg. Gascogne - kaasuliesi kolmella polttimella. Asennusmitat keinuripustusta varten: korkeus 5mm, leveys 5mm ja syvyys 5mm. Uunin tilavuus litraa. Eno kaasuliesi grillillä.


Laite oli palvellut jo kymmeniä vuosia. Mutta ei vielä rauhaa hänen muistolleen, vaan osia ja huoltoa kyselemään. Malli on kolmiliekkinen ja uunillinen. MISTÄ löytyisi hyvä huoltokorjaamo ko. Välijäähdytetty Turbodiesel, Varaosia runsaasti.


Liesituulettimet ja Party Cooler. Heikki antaa sinulle paljon hyviä neuvoja ja vinkkejä tuotteistamme. Voit kysyä Heikiltä suoria kysymyksiä, joihin hän .

Kaasu- uunit ja liesitasot. Ruoan valmistus, säilöntä ja tarjoilu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje