Electrolux uunin lampun vaihto

En millään saa kierretyksi lampun kupua auki. Onhan se kiertämällä (ehkä vain vähän) av. Arjen sankari vaihtaa uunin lampun. Varmista ennen lampun vaihtoa , että laite on pois päältä.


Laitteesta on katkaistu virta.

Lampun sytyttäminen ilman uunitoimintoa. Korkeintaan kolmella kannatintasolla kypsentäminen sa-. Asenna kannattimet puhdistuksen jälkeen takaisin paikalleen päinvastaisessa järjestyksessä. Varmista, että kiinnitysruuvit ovat kunnolla kiinni asentaessasi kannattimet takaisin paikalleen. Korvaa aiemman Philips-merkkisen polttimon.


Kiristä lamppu kunnolla paikoilleen ja tarkista myös lampun suojakuvun kiristys pidentääksesi . Ennen uunin sisälampun vaihtoa irrota laite verkkovirrasta (sulake). Kun puhdistat laitetta suosittelemme, että irrotat laitteen verkkovirrasta (sulake).

Jotkut lieden osat saattavat säilyä lämpiminä pitkään käytönkin jälkeen, joten odota kunnes laite on kunnolla jäähtynyt, ennen kuin puhdistat liettä. Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti, jotta opit hyödyntämään uuniasi. Kun uuni on jäähtynyt, poista vasemmanpuoleinen sivukannatin (katso kuvaa 2).


Kytke uuni irti sähköverkosta. Välimuistissa Kiinni- tä uunipeltien kannatinkiskot takaisin paikalleen suorit- tamalla toimenpiteet päinvastaisessa järjestyksessä. Jos virtajohto vaurioituu, sen saa vaaratilanteiden vält- tämiseksi vaihtaa vain valmistaja, valtuutettu huoltoliike tai vastaava ammattitaitoinen henkilö. Haetko astianpesukone Lamppu Electrolux ? Sähköhellan uuni ei lämpene, liedet kyllä toimivat kaikki ja uunin merkkivalotkin. Jos uuniin laitetaan alkoholia sisältäviä aineksia, saattaa syntyä hel- posti syttyvä alkoholin ja ilman sekoitus.


Avaa luukku tässä tapauk-. Laita uunin pohjalle pyyhe, jotta uunin lamppu tai suojalasi eivät vauri- oitu, jos satut pudottamaan ne. Näin vältät mahdollisen sähköiskun. Käytetään patojen, kakkuvuokien ja paistien alustana. Matalareunainen leivinpelti.


Lisäksi uunissa on lapsilukitus ja alas taittuva grillivastus. UltraFanPlus-lämmitysjärjestelmän XL- kokoisen tuulettimen ja ilmaa ohjaavan muotoilun ansiosta ruoka kypsyy tasaisesti asetitpa ruoan minne tahansa uunikammion sisällä. Vaimennusjousitettu uunin luukku .

Onko haihdutusastia hyvin paikoilleen asetettu siten,että se koskettaa kompressorin pintaa? Irrota laite sähkövirrasta. Tarkista lamppu ja vaihda se uuteen, mikäli tarpeen. Lue koko ohje ennen uunin käyttöä.


Asiakirjat ja tarvikkeet ovat uunin sisällä. Ohjeen tekstit vastaavat numeroituja kuvia. Vaihda lamppu tai sulake. Pyrolyysipuhdistus ei toimi. Elektroninen ohjelmointilaite.


Paistolämpömittarin pistoke. Uunin toimintojen väännin. U Unin vor Usteet o Poistoriitilöä X T. Ruokien ja leivonnaisten paistaminen yhdellä tasol‐ la. Tuuletin käynnistyy automaattisesti kun uuni on kytketty päälle. Se viilentää niin elektronisia komponentteja kuin muitakin uunin.


ROSENLEW RTL5TURVALIESI. POINT PUHDISTUTERÄN VAIHTOTERÄT KPL. OSRAM 1ILLUM UUNIN LAMPPU 400W MATT. ELECTROLUX UUNIN PUHDISTUSAINE.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje