Tivoli audio kokemuksia

Ainakin heidän keskuudessaan, jotka eivät aina osta sitä marketin halvinta alennuslaarista. Vaikka sinulla itselläsi ei Model Onea olisikaan, olet varmaan sen nähnyt kuvissa tai kaverilla. Erityisesti YLE jota mieluiten kuuntelen, ei tahdo löytyä millään, ja jos löytyy, se ei pysy päällä. Avuksi ei ole koitunut sisäinen antenni eikä myöskään ulkoinen.


ONko kenelläkään kokemusta tästä mallista?

Olemme hakemassa olohuoneeseen peruskotiteatteri rinnalla kompaktia, sisustuksellista ja laadukasta soittopeliä. Yhtiö nousi siivilleen legendaarisen audiosuunnittelijan Henry Klossin luomuksilla. Molemmat ovat monofonisia ula-radioita, joissa asemat viritetään nuppia . Olisikohan jollain kokemusta tällaisen ongelman korjaamisesta? Ei kiitos enää säriseviä radiokanavia. Lisää tuloksia kohteesta murobbs.


Välimuistissa Samankaltaisia 13. Täytyy aluksi sanoa ettei ole kokemusta parhaimmista tuhansien eurojen virittimistä, mutta PAL toimii melko mukavasti stereolaitteiston ainokaisena virittimenä, keittiöradiona, mp3-soittimen kaiuttimena tai tilapäisesti .

Kevyempää hifiä eli keittiöration metsästys viestiä 23. Hifistin keittiöratio, tivoli audio , genevalab. Vuosien varrella tuotevalikoima on laajentunut radiovastaanottimista CD- soittimiin ja iPod-liitäntäisiin stereolaitteisiin. Laitteet suunnitellaan Yhdysvalloissa ja valmistetaan Kiinassa. Yrityksen laitteet ovat menestyneet hyvin useissa testeissä, ja niiden . Mutta minkälaisia kokemuksia teillä on niistä radioina?


Itse olen tyhmyyttäni tullut aikaa myöten ostaneeksi kaksi kappaletta (tai itse asiassa vielä kolmannen lahjaksi) enkä ole todellakaan tyytyväinen. Käsittääkseni Model One ja Pal ovat aika pitkälti samanlaisia, joten olettaisin että eroja ei liiemmälti ole. Model One on tosiaan oman kokemukseni mukaan erittäin laadukas paketti kaikin puolin. Tivoli audio Model Onea olen kuunnellut.


Viritin on pirun tarkka ja ääni täyteläinen ja tasapainoinen. Onko kokemuksia kyseisestä radiosta? Hinta on aika suolainen, mutta onko se sen arvoinen? Aikaisemmat ihan pienet viritykset eivät oikein toimineet kunnolla ja jäivät unholaan. Ja kun laite oli tarjouksessa, niin mukaanhan se lähti.


Nyt tämän vuoden aikana radio on alkanut ottaa. Käytä suoratoistoon suosikkipalveluasi ja nauti korkealaatuisesta äänentoistosta.

Laite ladataan kännykän tavoin verkkovirrasta, minkä jälkeen sitä voi kuunnella . Music System Three -Bluetooth-musiikkijärjestelmä, valkoinen. Mallisto pitää sisällään kompakteja yhdistelmälaitteita, bluetoothilla varustettuja radioita, perinteisiä pöytäradioita ja matkaradioita sekä kaiuttimia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje