Muovimatto hinta

Muovimatot saat varmasti edullisesti BAUHAUSista. Tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaamme! Vinyylimatto Tarkett Exclusive. Lisää valikoimaa myymälöissä.


Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta.

KOSTEANTILANMATTO SOFTSTEP TUMMANHARMAA 60CM. Optima homogeeninen muovilattia, jossa on klassinen kuviointi. Tuote sopii käytettäväksi märkätiloissa, sekä seinä - että lattiapinnoilla. Saumat hitsataan langalla. Aqua liuskekivi tummanharmaa.


Elegantti märkätilan matto, korkeaa laatua. Normaali hinta : 3€.

Entä sitten hinta ja asennuksen helppous? Aitoa parkettia minulla ei ole varaa laitatuttaa ja minulla on sellainen käsitys, että monet hyvälaatuiset muovimatot saattavat olla jopa kalliimpia kuin laminaatti. Minusta tuntuu, että lattioissani on tällä hetkellä kaksi muovimattoa päällekkäin. Shop Plasttepper hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Plasttepper i mange ulike modeller.


Handle enkelt online hos ellos. Minulle tehtiin taloyhtiön toimesta kylppäri-remontti koska oli kosteutta, johtuen aikoinaan muovimatosta jonka nosto ei yltänyt seinäkaakeleiden alle. Halusin mieluummin laatta-lattian uuden muovimaton tilalle ja sellainen pistettiin. Nyt tuli iso lasku minun . Ajatonta muotoilua, kestävyyttä ja helppohoitoisuutta.


Kuviokohdistus: Tarkka kuviokohdistus 50cm. Hinnat myymälässä: Kysy varastotilanne. Tässä poimittuja muovimattoja valikoimistamme. Myymälässä on lisää malleja.


Kudottu muovimatto Nuotti harmaa (KK11V).

Moderni mallisto, jossa kaksi trendikästä Istanbul-kuosia. Kestävä, helppohoitoinen ja hyvä hinta -laatu -suhde. Kestävän Extreme Protection -pintakäsittelyn ansiosta Tarkettin vinyylilattiat ovat helppohoitoisia. Poimi laajasta valikoimastamme uudet muovimatot kotiisi.


Shoppaile helposti netistä jotex. Katso tuoteryhmän tarjoukset (14).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje