Kaiser lämpöpussi

Useimmissa lämpöpusseissa on aukot valjaita varten, joten ne pysyvät turvallisesti paikallaan ja lapsen voi kiinnittää valjaisiin pussin sisällä. Turvakaukalon lämpöpussi helpottaa vauvan pukemista, sillä pussin sisällä hän pärjää vähemmällä vaatetuksella. Varastosta ja myymälästä.


Paksu untuvapussi pitää lapsesi varmasti lämpöisenä. Veden- ja tuulenpitävä materiaali suojaa joka säässä.

Harmaameleerattu kuosi sopii ihanasti myös meidän Cybexin Priam-vaunuihin, sillä nekin ovat harmaat. Kaukalolämpöpussi tämä on siksi, että onnistuu . Ticket To Heaven lämpöpussi 94cm - Total eclipse Blue -. Moitteettomassa kunnossa, juuri pesty. Sopii kaikkiin vaunuihin ja rattaisiin. Selkäpuolen luistamaton pintamateriaali pitää pussin hyvin paikoillaan. Tässä mukavassa lämpöpussissa lapsesi on aina hyvin suojassa, sillä lämpöpussi kestää jopa -asteen pakkasta.


Aiemmin meillä on ollut eisbärchenin lämpöpussi vaunuissa, mutta se on ollut jotenkin mielestäni jäykkä niin on jäänyt kaapin perille lymyäään.

Josko saan tämän vaaleanpunaisen unelman kotiin niin testaan ensin sen ja laitan vanhan pussin sitten kiertoon. Reilun kokoinen ja pehmeästi muotoutuva pussi sopii kaikkiin vaunuihin ja rattaisiin. On ollut hyvä käytössä ja todella lämmin.


Eli tosi lämmin pussi on ollut! Stokke untuvapussi on pehmeä, tyylikäs ja laadukas pussi turvakaukaloon, rattaisiin ja vaunukoppaan. Se sopii vastasyntyneestä noi.


Odenwälder Babynest kaukalopussi Dots. Tarjoamme laajan leluvalikoiman ja tunnetut tuottemerkit. Eisbärchen lämpöpussi - musta. Lämmin lämpöpussi rattaaseen.


Sisäpuoli pehmeää fleeceä, täytteenä muhkea polyestervanu. Päällinen tuulta ja vettä hylkivää techno- kangasta. Pussi avautuu pehmeäksi alustaksi Pohjassa on liukuestenystyrät, ja aukot 5- pistevöille.


Viikkoon mahtuu paljon isompien poikien kyydityksiä kouluun ja harrastuksiin ja vauva kulkee usein autossa mukana. Ajattelin, että arkea voisi helpottaa hankkimalla turvakaukaloon soveltuvan lämpöpussin ja näin pukemisrumba hieman helpottuisi. Meillä ei ole koskaan ollut sellaista pussia käytössä, .

Näin turvavaljaat ovat edelleen . Sisus aitoa lampaantaljaa. Meillä käytetty Emmaljungan Mondial-mallissa. Aika vähän käytetty, kuin uusi! Lämpöpussit - Vaunutarvikkeet - Baby Style.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje