Juvi sivupöytä

On lyhyttä ja syvää, pitkää ja vähän syvää, puolipyöreää, jne. Kapea pöytä sopii eteisen käytävällekin ja isommasta koosta saa läppärille työpöydän. Sohvan selkänojaa vasten sopii . Tehtaanmyymälän noutotuote.


Klikkaa kuvaa, niin näet sen suurempana. Pöytä toimitetaan siis kokonaisena, jalatkin .

JUVIn oma kuljetus pääkaupunkiseudulla: 1-miehen kuljetus, 65. Kiitolinjan kotiinkuljetus, 34. Tervaleppäinen sivupöytä kahdella laatikolla.


Pöydän mitat ovat 95x35xja se sopii hyvin kapealla käytävälle esim. Tämä sivupöytä myydään puuvalmiina eli pintakäsittelemättömänä. Sen voi itse maalata tai värjäyttää ammattimaalarilla.


Pöytä myydään ilman vetimiä, jolloin . Verkkokauppaan on valittu suosituimmat mallit ja malleja lisätään JUVIkauppaan kysynnän mukaan.

Sivupöytiä PALJON LISÄÄ . Pääosa sivupöydistä myydään puuvalmiina eli pintakäsittelemättöminä. Voit värjätä ne itse tai maalauttaa haluamaksesi ammattimaalarilla. JUVI - sivupöydät ovat JUVIn omaa suunnittelua ja tuotantoa. Sen voi sijoittaa kapeaankin paikkaan tai käytävään laskutasoksi, eikä se keveän olomuotonsa takia täytä tilaa liikaa.


Eteisessä sivupöytä toimii avainpöytänä, keittiössä lisätasona ja lasten huoneessa piirrustuspöytänä. Valkoiseksi maalattu umpipuinen sivupöytä. Nouto Vaasan keskustasta.


Myydään erittäin hyväkuntoinen Juvin sivupöytä , jossa neljä laatikkoa. Pituus 160cm, leveys 35cm ja korkeus 75cm. Kustavilainen yöpöytä (38x40xcm).


Laivasto-konsolipöytä petsattuna 120x44xcm. Auringon keltainen tuoli, puolipyöreä sivupöytä ja tumma lypsyjakkara eteisessä. Tummanruskea sivupöytä Ikea Markör.


Laadukas ja tukeva olohuoneen pöytä. Täyspuiset huonekalut puuvalmiina tai pintakäsiteltyinä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje