Iittalan kirppikset

Maalaiskirppis ( Iittala ) - kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Hämeenlinnan muut kirppistä ! Tampereen bonus kirppikseltä löytyi tälläinen kynttiläkippo. Ehkä myyjä ajattelin sen muuttuvan iittalaksi, jos hintalappuun kirjoittaa niin? Arabia- iittala kirpputori. Löydät Iittala -myymälöistä, Iittala -outleteista ja verkkokaupastamme joka kuukausi uuden jäsenhintaisen edun.


Lisäksi saat puolen vuoden välein merkittävän ostoedun: rahallisen hyvityksen kk aikana tekemistäsi ostoksista (tammi-kesäkuu ja heinä-joulukuu). Upea, maalaismaisemassa sijaitseva kirppis. Kahviossa herkulliset munkit sekä muut herkut. Kirppiksellä on runsas valikoima.


Sähköpostiosoite on sinikka. Aivan naurettavan hintaisia tuotteita myynnissä. Mikä ihme kirpputori se on, jos myydään samaan hintaan kuin kaupassa tai jopa kalliimmalla? Esimerkiksi Marimekon kirpputorilla myytiin vähän aikaa sitten Ystävämyynnissä olleita tuotteita kalliimmalla kuin mitä siellä myytiin.


Marimekko- kirppis Marimekon tuotteille tarkoitettu kirppisryhmä. Kahvituvassa herkulliset itsetehdyt munkit! Pöydistä löytyi astioita ja keräilyesineitä sekä taidetta laidasta laitaan, niin vanhoja kuin vähän uudempiakin. Kyseinen kirpputori järjestettiin nyt neljännen kerran, paikaksi oli . Se on mukavan pieni kirppis , jonka kiertämiseen ei mene puolta päivää, ja hyllyistä löytyy hyvää tavaraa, ei ylihinnoiteltuna. Sieltä mukaan tarttui muutama pieni sisustusesine.


Sen yksinkertaisessa ja ajattomassa muotoilussa jokin . Karhula, Iittala , Riihimäen lasi, Kumela, Kauklahti, Nuutajärvi, Viiala, . Osoite: Haapsamontie 13 Iittala. Täytyisi lähteä kiertämään kirppiksiä sinne Hämeeseen ja tämä lista täytyy ottaa kyllä ehdottomasti mukaan :) Vastaa . Kahdeksan juomakuppia ja neljä murokuppia yhteensä euroa. Nämäkin meillä myynnissä. Ruusupuu 25€ Tulppaaneita . Iittalan Kastehelmi votiivit, kirkas 7€, sade 9€.


Turengin keskustassa aloittaa toimintansa ensi perjantaina uusi kirpputori Ilves. Kolmen omistajan pyörittämä kirppis sekä osto- ja myyntiliike on avoinna joka päivä. Olen suunnittelemassa Myyrmäen kirppikselle menoa, ensimmäistä kertaa eläissäni kirppikselle yleensäkin, mutta onko kenelläkään kokemuksia, mikä. Jäähallin kirppikseltä taas löyty . Käyttöesineistä on tullut vuosien saatossa myös himottuja keräilykohteita.


Pienen lakon jälkeen on taas kova into päällä kiertää kirpputoreja. Pääsin hiljattain koluamaan Seinäjoen kirppikset ja yllätyin iloisesti. Tarjonta ja hintataso päihitti pääkaupunkiseudun mennen tullen. Tässä vinkkejä sisustusshoppaajalle muutamista käymisen arvoisista paikoista.


Hyppäys nykyi- siin olosuhteisiin on huima. Nykypolvi nauttii edellisen sukupolven laadukkaasta pohjatyöstä. Vierailevat pelaajat kehuvat Urheilukentän .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje