Gigantti varavirtalähde

Varaudu akun loppumiseen ajoissa. Näillä laadukkailla varavirtalähteillä lataat esimerkiksi älypuhelimen tai tablet-tietokoneen akun missä ja milloin vain. Varavirtalähteet Näytä kaikki.


Artikkeli päivitettiin viimeksi: 18. Ah virtalähde tarjoaa jopa tuntia lisää käyttöaikaa. Voimakas virtalähde on varustettu kahdella USB-lähdöllä, mikä mahdollistaa useamman laitteen samanaikaisen latauksen.


Powerbank - varavirtalähteellä sinulla on aina virtaa laitteessasi, missä ja milloin vain. Kannettava, kompakti ja näppärä Powerbank on suunniteltu sinulle, joka olet liikkeessä ja haluat ladata älylaitteesi jopa silloin kun pistorasiaa ei ole lähettyvillä. Valikoiduissa malleissa on useampi USB-portti, joten . Massiivisen virtalähteen avulla lataat älylaitteet nopeammin. Laitteessa yhdistyvät kaksi peiliä LED-valolla, sekä varavirtalähde , jolla älypuhelimen akku latautuu nopeasti. Tehokas virtalähde on varustettu kahdella USB-lähdöllä, mikä mahdollistaa useamman laitteen samanaikaisen latauksen.


Samsung Fast Charge varavirtalähde (harmaa) - Älä huolehdi akun loppumisesta! Ah kapasiteetti riittää pitkäksi aikaa. Tehokkaasti suojattu laite on helppo ladata ja käyttää. Kaksi USB-porttia, joista toinen tukee pikalatausta. Ota mukaan varavirtalähde , niin et jää ilman virtaa.


Se latautuu auringonvalossa, ja siksi se on ympäristön ystävän valinta. Lue lisää vastuullisesta kuluttamisesta osoitteessa vastuullisuus. Tutustu myös muihin varavirtalähteisiin – uskallamme luvata, että löydät . Täyteen ladattuna varavirtalähteessä riittää voimaa älypuhelimen . Tarjous voimassa rajoitetun ajan. PowerBank tarjoaa USB-porttia joista saat ladattua laitteitasi.


Tilastokeskuksen mukaan tabletti on jo joka kolmannessa suomalaisessa kotitaloudessa (SS 21.) Myös tabletin lisävarusteille riittää kysyntää. Hei, Ostin varavirtalähteen gigantista. Kysynkin nyt tyhmän kysymyksen, jotta eikös tämä varavirtalähdekin pidä ladata, että sillä voi sit puhelimen la. Kodinkonekauppa Gigantin tulos kärsi keväällä toiminnanohjausjärjestelmän vaihdoksen vuoksi. Huhtikuu oli vaikea, uudistuksen takia keskusvarasto piti ajaa alas, ja meillä oli vaikeuksia tavaroiden saatavuuden kanssa”, Gigantin toimitusjohtaja Irmeli Rytkönen kertoi Kauppalehdelle.


Tuotteessa on kaksi usb porttia joten voit ladata kahta laitetta samanaikaisesti. Ideaali vaikka pidemmille automatkoille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje