Biltema kaasukeitin

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi. Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Kannettava keitin, piezo-sytytys ja säädettävä liekki. Mitat: 3x 2x mm.


Erittäin kevyt ja tehokas kaasukeitin. Kätevä esimerkiksi metsästettäessä, kalastettaessa tai ulkoiltaessa. Keittoastian enimmäismitta: Ø cm. Toimitetaan ilman kaasusäiliötä. Markkinoiden kevein kaasupoltin!


Tukee kaasupulloa ja nostaa pullon irti maasta. Butaanikaasulla toimiva retkikeitin. Kaasu ei sisälly pakkaukseen. Pikatestissä Bilteman ultrakevyt kaasukeitin.


Vaikkakin keittoaika on pidempi niin koko ja keveys puhuu puolestaan. Kevyt ja kompakti vai tukeva ja tuulenkestävä? Kolme kovaa testasi kolme erilaista kaasukeitintä , joilla viikonloppuretkeilijä pärjää.


Monikäyttöisyys ja turvallisuus nostivat isoimman keittimen keveiden ja nopeiden edelle. Samoilla Bilteman kaasuilla keitellessä kaasu-Trangia oli mielestäni selvästi nopeampi, mutta se saattaa johtua tuulisuojan lämpöäohjaavasta vaikutuksesta, eikä . Retkikeitin - retkikeittiön ydin! Tehokas monipolttoainekeitin, kaasukeitin vai perinteinen Trangia? Meiltä löytyy retkikeitin keikkiin tarpeisiin, valitse vain sinulle sopivin. Trangia on kätevä kokonaispaketti joka on saatavilla spriipolttimen lisäksi myös kaasupolttimella.


Bilteman retkikeitin on kokoonpanoltaan lähes identtinen Trangian kanssa. Pienimmät kaasukeittimet. Sen voisin kyllä todeta vielä, että Bilteman keitinsarja ei vaikuta niin järeätekoiselta kuin Trangia. Suosittelisin kaasukäyttöistä laitettaa koska se on siistimpi ja nopeampi käyttää. Ei ole nesteiden kanssa läträämistä ja tenttupullonpyöritystä veneen pohjalla.


Itselläni mukana kulkee päälleruuvattava kaasukeitin ja bilteman pieni kattilasarja. En ole risukeitintä kokenut tarpeelliseksi koska yleensä jos tulilla haluan kokkailla jotain niin se tarkoittaa hiilloksella valmistuvia ruokia. Tässä hommassa risukeittimestä ei siis itselleni ole hyötyä.


Risukeitin on kätevä silloin . Tulipa tuollainen vehje hankittua ja heti tuli mieleen että voikohan siihen polttimeen liittää muitakin kaasupulloja kuin niitä alkuperäisiä? Entä uskoisitko jos kertoisin sen olevan myös laadukas ja sitä myydään Biltemassa ?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje