Subaru brz viritys

Tätä tämä auto on monen mielestä odottanut! Toyota onkin viritetty hieman drifting-mielessä yliohjautuvaksi, jolloin auton saaminen luistoon on hieman helpompaa. Kun Subarun etupään paluuvaimennus on tiukempi ja auto kulkee hieman nokka alempana, se lähtee kääntymään Toyotaa helpommin – Subaru kulkee enemmän nokka edellä ja on siis . Tuotevalikoima sisältää seuraavat. Tällä liki 2kg alkuperäisiä kevyemmällä hihnapyöräsarjalla, parannat moottorin kierrosherkkyyttä ja pienennät pyöriviä massoja.


Sarjan välitykset ovat samat kuin . Jos BRZ :sta mielii saada urheilullisen, täytyy koneeseen keksiä muutaman kymmenen hevosen piristysruiske. Sekä Subaruun että Toyotaan on kuitenkin saatavilla virityssarjoja valmistusmaasta Japanista, . Kun auton pääsuunnittelija on Subaru , olisi toivonut, että vehje olisi ollut nelivetoinen. Etuvetoinenkin olisi mennyt jotenkin, mutta takaveto on aivan mahdoton, sitä saa kai olla työntämässä tämän tästä. Vielä kiinostavampi se varmasti olisi jos autoa saisi nelivetoisena. Mutta 35Ke hintaisena luulisi jo myyvän vähän eri tahtiin kuin . Millteksport - VW Golf MKGTD 2. Ohjelmoimme myös: MITSUBISHI EVO.


MoTest myös naamakirjassa. Käy liittymässä jäseneksi. Tilanne voi toki muuttua jos Toyota pistää ulos tehoversion mekaanisella ahtimella (turbo ei Toyotan tyyppien mukaan tule kyseeseen) tai jos Subaru tekee turbollisen STI-mallin. Eikös vaparikonetta saa virittää aika vapaasti, jälkiahtaminen on vaikeaa ellei ahdinta ole päästöhyväksytty.


Lisätietoa Pipercross tehosuodattimella parannat moottorisi ilman saantia. Sopii asennettavaksi auton vakio ilmansuodatin koteloon. Tämä suodatin on oikein huollettuna käytännössä ikuinen.


Kannattaa ostaa sam 2x150x. Aivan itsestäänselvyydeltä ei myöskään kuulosta tiivis yhteistyö nelivetojen ylivoimaa vuosikymmeniä painottaneen Subarun kanssa. Molempien merkkien tiedotteissa on jatkuvasti tuotu esille panostus puhtaaseen ajamisen hauskuuteen numeroarvojen sijaan.


Cosworth Supercharger Upgrade Kit . Nyt Toyota GTja sisarmalli Subaru BRZ. Tesla veröffentlicht FAQ zum Model 3-Auslieferungsprozess › TeslaMag. This cumulated in the Spec S rotrex supercharger conversion with 2bhp . Muutamassa vuodessa, kuitenkin, että tulee muuttumaan. Subaru on vahvistanut Automotive News että STI versio BRZ on tulossa, ja se on tulossa Yhdysvaltoihin. Tarkat tiedot ovat vielä päätetty, ja se ei saa kutsua BRZ STI.


Sen sijaan, se voisi olla versio, joka on viritetty STI. Onko joko version mukana . Subaru Technica Internationalin (STI) vastaa Subarun moottoriurheilusta, erikoisautoista ja huipputeknologiasta. STI Performance -konseptiautoon on viritelty vauhdikkaita elementtejä Subarun STI -erikoisyksikön katukäyttöön suunnitelluista viritys - ja tuning-osista. Konseptiautossa on myös STI:n . No kyl siin ihan hyvät mahdollisuudet varmaan on vaparinaki. Ei sanota virittää mut ehkä vähän piristää.


Jenkeissä Scionin tekemän versioon oli saatu 350hp vaparina. Ahdettuna oliski varmaan helvetin siisti lelu. D Kuulin kans jotai huhuilua et Subarun BRZ malli olis tulos saataville .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje