Parkettia virosta

Hei, Onko kellään kokemusta remonttitarvikkeiden hankinnasta Tallinnasta tai Virosta ylipäätään? Kaljalavojen roudaamisen sijasta ajattelin voisiko. Meiltä löydät Viron suurimman valikoiman erilaisia puuparketteja.


Tuotevalikoimasta löytyvät: 3-kerroksiset lautaparketit eurooppalaisilta laatuvalmistajilta, lehti- ja havupuiset lattialaudat, 2-kerroksiset parketit , viiluparketit, mosaiikkiparketit, sauvaparketit, ohutsauvaparketit, monitoimiparketit , tauluparketit, . Miksi valita tammiparketti? E-kalusteet põrandate tootevalikus on Scandinavian laatu Ja disainiga tammeparkett ja saareparkett.

Meillä voit myös tilata asennus parketti. Skandinaavia tammeparkett . Jätevesijärjestelmän ostamisella Virosta he säästivät parituhatta euroa. Noin 2neliön lattian kuljetus Virosta kotiovelle Porvooseen maksoi 2euroa. Rahtihinnoittelumme on yksinkertainen ja hyvin edullinen.


Tilattu lattia kulkee turvallisesti ja nopeasti Itella Oy:n kuljettamana kotipihaasi. Virolainen talopaketti hämmästyttää edullisella hinnalla. Aloimme tutkia asiaa ja päätimme lähteä paikan päälle katsomaan mitä rahalla saa.

Suomen halvin parketti laminaatti kaakeli ja sähkötukku. Eilen alkoi parketin asennus olohuoneeseen ja tämän päivän päätteeksi. Täällä on joskus aiemminkin puhuttu kivitasoista joita sai halvalla Virosta. Itse en ole hakenut, mutta kaverin siskon mies haki :) Kyseessä oli parketti eikä laminaatti, mutta kuitenkin. Täsmälleen samaa tavaraa oli virolaisessa K-raudassa ku mitä suomalaisessakin.


Konsernilla on seitsemän tuotantolaitosta ja lisäksi myyntikonttori Virossa. Päämarkkina-alueina ovat kotimaan lisäksi Länsi-Eurooppa, Pohjois-Amerikka ja Venäjä. Aika mielenkiintoista, että vievät täältä sinne erityisesti Bauhausista ostettuja hanoja, kylppäritarvikkeita, heloja, sähkö- ja valaistustarvikkeita, jopa parkettia. Itse en ihan tuota väitettä usko koska olen viimeisten viosine aikana tuonut Virosta todella paljon rakennusmateriaaleja.


Parkettien hinta-eroista. Viron siirtyminen euroon auttaa vertailussa huomattavasti ensi vuoden alusta. K- rauta on virolaisittain kallis. Olen itse tilannut Virosta jonkun verran rakennustarvikkeita mutta nyt hiljattain tilasin kaikki rakentamiseen tarvittavan täältä.


Me haettiin tallinnasta upofloorilta parketit , ja ne alle tulevat kamat. Oikean puulattian rajattomat mahdollisuudet. Sauvaparketin mahdollisuudet.


Naapuri rakentaa omakotitaloa ja on hommannut tällaista lankkua viron puolelta. Myykää minulle mielikuvia, vakuuttakaa helppo Työnalle.

Kun kerran Viroon asti lähdettiin, niin ajattelimme katsastaa rautakauppavalikoimat ja joko ostaa tarvikkeita tai ainakin pistää hinnat tulevaa varten korvan taakse. Sujuiko kaikki ongelmitta? Kodinekonetilaus Virosta.


Niinkuin kaiken muunkin olemme kilpailuttaneet useammassa paikassa tämän rakennusprojektin aikana, myös kodinkoneista pyysin tarjousta eri tahoilta. Aluksi kävin kodinkonetoiveet läpi kalusteliikkeissä ja pääsin aika hyvin kärryille siitä mitä haluan: 1. Maaleista ei jäänyt muistikuvaa. Kyllähän varmaan noistakin Viron hinnoista voisi vielä saada tarjouksen, esim sähköpostitse ihan kotimaan tapaan.


Ja kävisi sitten vaan hakemassa. Seuraavat tallinnalaiset rautakaupat pitävät myös nettikauppaa, josta voi .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje