Paella resepti chorizo

Paella on näyttävä vierasruoka. Kaikilla paellaan käytettävillä aineksilla on oma tehtävänsä. Tähän paellaan tuo potkua mausteinen chorizomakkara. Ja marketista löytyvistä aineksista. Jamie Oliverin resepteistä löytyi helppo paella.


Tuosta hetkestä lähtien olen halunnut tehdä itse paellaa , ja nyt sain aikomukseni vihdoin toteutettua. Meidän paellaan tuli riisin ja sahramin lisäksi ainakin maukasta kanaa, mausteista makkaraa, chilikatkarapuja, savusimpukoita ja sinisimpukoita. Lisää pannulle chorizo ja riisit. Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi. Hauduta kannen alla noin minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.


Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus. Muut, Reseptit , ruokablogit. Jaa: Seuraa: Tilaa uutiskirje. Käytin paellaan myös Lue lisää.


Tällä reseptillä saat ruokaa noin 6-syöjälle ja tervetuliaisjuomaksi sopii hyvin Sangria jokaa muutenkin on hyvä juoma näin kesällä. Hyvän paellan sydän on sopiva kosteus ja tuoreet meren antimet. Käytä siis tähän Henri Alénin paellaan aina tuoreita simpukoita ja hyviä rapuja.


Pataruuan ehtii valmista arki-iltanakin, kun sen hauduttaa liedellä. Mausteinen chorizo tekee yhden astian pastapadasta vastustamattoman iltaruuan. Chorizo - makkara tuo ruokaan potkua. Resepti on alunperin Olivia lehden blogista Jensenin kiusaus.


Meren antimet ( simpukat,katkaravun pyrstöt ja mustekalarenkaat ) voi korvata. Sen raaka-aineita ovat riisi, kasvikset ja mausteet. Lisäksi paellaan käytetään alkuperästä riippuen kanaa, kania tai mereneläviä. Murcialaiseen paellareseptiin – reseptin mukaan paellaan voi laittaa mitä tahansa paitsi papuja…ja papujakin voi.


Kuori ja kuutio chorizo -makkara sekä porkkanat. Heitä pannulle rosmariininoksan kanssa. Lorauta viini pannuun ja kiehauta. Pyörittele riisiä kokoajan ja laula vaikka Eviva Espanja.


Kun laulu on loppu ja paella alkaa kuivumaan lisää puolet. Leikkaa paprika puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Vertailukohteeksi valikoitui nopeasti haettuna Stockmannin paella , johon sävellettiin vapaasti omia lisäyksiä ja poistoja. Raaka-aineita oli enemmän: kanan lisäksi joukkoon tuli katkarapuja sekä chorizoa.


Minulta löytyi nyt tälläisiä aineita. Simpukkapasta antoi yllättäen paellaan mukavan säväyksen vaikka sen käyttäminen paellassa tuntuu oudolta. Sokeriton, kananmunaton, maidoton.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje