Muumipeikko jäällä muki

Osasto: Muut tuotannosta poistuneet. Muumipeikko Jäällä Muumimuki. Tämä yli kymmenen vuoden ajan tuotannossa ollut muki muodostui vuosien saatossa jonkin asteiseksi klassikoksi, sillä se löytyy yhä käytöstä monesta kodista.


Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti. Yhden tilauksen toimituskulut Suomeen ovat 90€ tuotteiden lukumäärästä riippumatta.

Kuin uusi, koristeena ollut Muimipeikko jäällä muki. Huutokauppa - huutajaa. Arabia, muumi, muumipeikko, Iittala. Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia. Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.


Postituskulut tai nouto Retronomi -liikkeestä, Lönnrotinkatu 4 Helsinki. Näihin kuuluvia mukeja keräilijät eivät yleisesti laske varsinaiseen muumimuki-sarjaan, vaikkakin myös lastenmukeilla yksittäin on keräilyarvoa.

No yleensä ne mukit joita ei enään kaupasta saa on kalliita. Olisko missään kaupassa enää? Hinta netto ei alennusta. Nyt jonkun aikaa ollut jo vitriinissä säilössä. Nouto tai postitus 90e.


Isokyrö Ilmianna ylläpidolle. Hyväkuntoinen, käytetty muutaman kerran. Valitettavasti etsimääsi sivua ei löytynyt. Tuote on joko myyty tai ilmoitus on vanhentunut. Löydä meidät sosiaalisessa mediassa.


Muita tuotteita samassa sarjassa. Tuotevertailussa ei ole tuotteita. Syvän ja matalan lautasen malli oli FF ja mukin RA. Mielestäni tuota ei ole saanut kaupastakaan hetkeen enää.


Valencia kynttilänjalka, kork cmLue lisää.

Jouluilta, Heljän muki v. Taas jaksan muistuttaa että mikäli ette tätä vielä omista (monet eivät kerää perusvalikoiman mukeja koska niitä on aina saatavilla) niin äkkiä kokoelma . OSTA, Lautanen, serikuva, käyttämätön. Tove Slotte-Elevantin mukaan jokaisen ihmisen pitäisi joka päivä nauttia pieni määrä muumifilosofiaa! Muki , serikuva, keltainen.


Puuttuu: jäällä Kaunein muumimuki? Haluaisin ton mustavalkoisen Seikkailu- mukin , Mörön ja Hattivatit. Näitä mukeja näin Vantaanportin HongKongissa hintaan 1 kpl useita kymmeniä kappaleita. Primadonnen hevonen - kulho.


Mistähän lien huutiksen jälleenmyyjät ovat löytäneet SEIKKAILU mukia joista pyytävät . Panttihuutokaupan A5myyntiluettelo julkaistaan ja huutokauppa avautuu perjantaina 20. Myyntinäyttely on avoinna ma 23. Helsingin Pantin tiloissa, Helsinginkatu 1. Muistathan, että uudistuneessa nettihuutokaupassamme myyntiluettelon julkaiseminen avaa .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje