Lasinalunen virkattu

Virkatut lasinaluset , OHJE. Tee aloitusympyrä eli taikasilmukka. Innostuin virkkaamaan lasinalusia. Kun mieleistä ohjetta ei löytynyt, niin päätin kehitellä oman. Vain vähän punaista ja joulu on jo kotona.


Tämän Pin-lisäyksen löysi Mari Karjalainen.

Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Tarvitset: Virkkuukoukun 2. Gjestal Bomull Sport -lankaa (riittää kattausliinaan ja lasinaluseen) . Pienet lasinaluset syntyvät nopeasti ja ovatkin kiva joululahjavinkki. Prinsessajuttu-blogin Mira on suunnitellut Lankamaailmalle kauniit kattaustekstiilit.


Molemmissa koukku numero 4. Nämä aluset vein ystävälleni syntymäpäivälahjaksi, onnea vielä uudelleen tätäkin . Kässämarttailua: virkattu lasinalunen.

Tässä lauantai illan ja sunnuntai aamupäivän. Lankasatamalta yhteistyön merkeissä saadut Catania-langat polttelevat jo pahasti sormia. Halusin nollata pääni neuletyön jäljiltä ja virittää sen oikealle virkkaustaajuudelle, joten tein välipalaksi meille lasinaluset.


Ukkokulta hioi ja lakkasi olohuoneen sohvapöytämme ja olemme varjelleet sitä kahvikuppien . Turkulainen puuni saa ylleen seiskaveikoista ja mummon vanhoista villalangoista virkattuja lasinalusia. Hetken mielijohteesta vaihdoin erään toisen kukkamallin näihin kukan muotoisiin pikkuliinoihin. En enää edes muista, mitä etsin Pinterestistä, kun vahingossa törmäsin ohjeeseen.


Viimeaikoina on eri blogeissa näkynyt paljon suloisia virkattuja lasinalusia. Kauneimmat niistä löytyvät mielestäni näistä blogeista: sukkasillaan sekä prinsessajuttu. Minä halusin niiden innoittamana tehdä myös oman versioni, mutta tietty oman maun mukaan mukailtuna ja vähän rouheampana kuin . Pinterestistä löytyy valtava määrä ideoita ja ohjeita melkein kaikkeen mahdolliseen - siellä minä näihinkin ihastuin. Ohje tähän ja moneen muuhun vastaavanlaiseen virkattuun neliöön tai ympyrään löytyy tästä osoitteesta.


Harmaat lasinaluset virkattu puuvillasta. KÄSINTEHTY - HANDMADE VINKIT: TupaantuliaislahjaksiHäälahjaksiSynttärilahjaValmistujaislahjaksi Joululahjak. Lasinaluset on virkattu vihreällä Kotiväki-langalla mm:n virkkuukoukulla.


Sulje ympyrä piilosilmukalla. Tee etusormesi ympäri lankalenkki.

Lasinalunen virkattu pyöreä virkkaus ohje helppo. Erilaisissa blogeissa olen ihaillut virkattuja lasinalusia. Minulle sopivan ohjeen löysin täältä klik! Ajattelin sen olevan sopiva määrä. Itselläni ei näille ole käyttöä, joten menivät . Virkkaa ks jokaiseen silmukkaan = ks.


Kaunis lasinalunen viimeistelee kattauksen ja suojaa pöytää! Sisustus Terva ja Höyhenen omaa mallistoa – rakkaudesta käsitöihin :). Valitse, Helmenharmaa, Musta, Valkoinen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje