Kosmetologi pori

Kaikista hoidoistamme on saatavilla myös lahjakortti. Tarjoamme laajan valikoiman hoitoja päästä varpaisiin. Hoidoissa käytämme korkealaatuisia ja luotettavia ihonhoito -sarjoja. Lahjakortin voi käyttää hoitoihin sekä tuotteisiin.


Oliko sattumaa vai johdatusta, sain peruutuspaikan Porin Ammattiopiston kosmetologilinjalta.

Valmistuttuani olin ensin vuokratuoliyrittäjänä Raumalla, sitten yrittäjänä Luvialla ja Hyvinvointicenterillä Porissa. Omin käsin puhtailla luonnon raaka-aineilla tehtävät hoidot on se juttu, mitä kosmetologina haluan tehdä. Missä Porissa saa reipasta kosmetologin palvelua kohtuulliseen hintaan?


Valkkasin yhden kosmetologin puhelinluettelon keltaisilta sivuilta ja vasta. Map DataImage may be subject to copyright. Luonnonkosmetiikanmyymälä ja kauneushoitola.


Tuotevalikoimaamme kuuluvia tuotemerkkejä ovat esim.

Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitopalvelut, Pori , Tiilimäki. Kauneuskeskus Primo Donna.


Hiuskäsittely, hiusmuotoilu, kasvohoito, jalkahoito, hääkampaus, juhlakampaus, meikki, juhlameikki, makeup, penkkarikampaus, värjäys, kampausten suunnittelu, hiusten muotoilu. Hoidot tehdään tutkituilla ja turvallisilla laatutuotteilla. Tutustu meidän hoitotarjontaan. Hoidetusta ihosta tulee hyvän olon tunne.


Kokovartalohierontamme saa sinut . DENOVA PRO on ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät korkealaatuiset aineosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova pro sisältää laajan valikoiman kasvohoitotuotteita kaikille eri ihotyypeille. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja hinnaltaan kaikkien ulottuvilla. Kaikki kotihoitotuotteet ovat alle 20 . Kosmetologi Jonna Mäkelä, Porin Hyvinvointicenter. Lukion jälkeen muutinkin kotiseudultani Poriin opiskeluiden perässä.


Ammattitaidolla terveytesi ja kauneutesi hyväksi.

Kasvo- ja jalkahoitola Marja- Liisa Pori. Palveluksessasi yli vuoden kokemuksella dipl. Avoin työpaikka: FARMASEUTTI JA KOSMETOLOGI PORIIN - Yliopiston Apteekki, Pori.


Erikoiskosmetologin palvelut rauhallisessa hoitoympäristössä kutsuvat Porissa , Antinkatu 9. Myynnissä on myös laadukkaat Ella Baché -ihonhoitotuotteet. Hoitola on suljettu pe 5. Varaa nyt aika ammattitaitoisen henkilökunnan käsittelyyn. Olen maahantuojan koulutuksessa .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje