Käyttövesikierukka

Erillistä käyttövesivaraajaa ei tarvita vaan samalta varaajalta saadaan siirrettyä lämmitysenergiaa niin käyttöveden lämmitykseen kuin lattia- tai . Käyttövesikierukka soveltuu käyttöveden lämmittämiseen. Jos varaajan yläosassa on vain yksi käyttövesikierukka , lämpimän veden juoksuttaminen sekoittaa erilämpöiset vesimassat. Matka on silti niin pitkä, ettei viileä vesi kerrostu varaajan alaosaan.


Kierukan luota painuu viileää vettä kohti varaajan alaosaa.

Se sekoittuu kuumaan varaajaveteen ja viilentää sitä. Kyllähän rosteri on aika huono lämmönjohde. Varaajassa nyt kierukka keskellä alkuperäinen vuodelta 64.


Kestäneekö nykyiset yhtä kauan? Veikkaan kyllä mistä tahansa uudesta saatavan tehoja enemmän. Kupariputkea leivinuunin sisään. Meiltä Jäspi kuparikierukat ja muut energiavaraajien lisävarusteet edullisesti.


Kampakumpari kierukka on markkinoiden tehokkain lämmityskierukka.

Kampa muodolla saadaan lyhyellekkin matkalle paljon pinta-alaa. Varaajan lämpötila on ylhäällä ~astetta ja alalämpö ~astetta, raanasta ei tule kuin ~asteista vettä. Onkohan käyttövesikierukka kalkkeutunut mikä on varaajan sisällä vai syöttösekoitusventtiili . Kannattaako valita kattila, jossa käyttövesikierukka vai ei?


Yläpalokattila suunnitelmissa hinnan ja käyttövarmuuden vuoksi. Siinä lämpeäisi nopeasti käyttövettä vaikka kesällä, jos ei koko isoa varaajaa pidä . Voiko olla niin, että varaajan käyttövesikierukka olisi jotenkin vioittunut ja sen kautta pääsee nyt lämmintä vettä karkaamaan käyttövedeksi. Varaajaan menevä käyttövesikierukkaan menevä vesi on suljettu, mutta sitten siitä kierukasta on yhteys edelleen eteenpäin lämpimän veden käyttöputkiin! Aikaisemmin, kun varaajan lämpö oli kuuden- seitsemänkymmenen nurkilla, ei vaiva juurikaan haitannut, mutta nyt vilpillä lämmön ollessa neljän- viidenkymmenen vaiheilla tahtoo reippaammin vettä käytettäessä kuumasta . Hinta eur 92- (alv ). Suuntaa-antava yösähkövastusten yhteisteho: kWh. Asiakkaiden arvioita: Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.


Kirjaudu sisään ja anna arviosi. LÄMPÖPUMPUT, ilmavesilämpöpumput, ilmalämpöpumput, maalämpöpumput PUUKATTILAT, käänteispalokattilat, vaihtopolttokattilat, alapalokattilat, keskuslämmityskattilat Energiavaraajat, hybridivaraajat, . Jäspi Triplex on yhdistelmäkattila, jossa voi käyttää energianlähteenä tilanteen mukaan puuta tai öljyä. Sähkö on varalämmönlähde.

Hyvä eristys ja nykyaikainen polttotekniikka takaavat korkean hyötysuhteen. Tehokas käyttövesikierukka antaa hyvän lämpimän käyttöveden tuoton kovassakin kulutuksessa. Hommasin sitten keväällä lämminvesivaraajan, jotta vihdoin pääsi ajamaan 3mmassavaraajan alas lämmityskauden ulkopuolella. Näyttäisi takasinmaksu kausi olevan yllättävän lyhyt, jotta pääsee .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje