Haju pois vaatteista etikalla

Olen kuullut, vaan en koskaan itse kokeillut, että etikalla lähtisi ummehtunut haju pois vaatteista. Kaipaisin teiltä omakohtaisia kokemuksia asiasta, jos kenelläkään vain suinkin niitä on. Väkiviinaetikka auttaa säilyttämään pyykin värit ja tekemään pyykistä pehmeämpää. Eikö hien haju lähde lenkkipaidasta?


Tämän vaikutuksen saadaksesi sinun tarvitsee vain täyttää pienellä määrällä etikkaa se pesukoneesi lokero, jota yleensä käytät huuhteluainetta varten.

Yleisesti ottaen on nimittäin niin, että pesusykli ja pesuaine varmistavat, että mitään merkkejä . Ummehtuneet vaatteet eivät ole roskiskamaa. Hajun saa helposti pois etikalla. Mutta kun vaatteita tuli iso satsi, niin siksi osalla vaatteita nyt testaan, josko haju lähtisi pesussa pois.


Paha tuoksu vaatteissa 30. Hien haju pois vaatteista 22. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Helpotusta arkeen - käytä etikkaa pyykinpesussa - Koti - Voice.

Välimuistissa Samankaltaisia 24. Pyykkikone kannattaa pestä neljä kertaa vuodessa etikan avulla. Seitsemän desiä etikkaa ja kuumaa vettä tyhjään koneeseen saa ihmeitä aikaan.


Vie tupakan hajun pois vaatteista. Lisäämällä etikkaa pesuvaiheessa, saa myös tupakan hajun pois vaatteista. Lue myös: Viinietikka tehoaa tuoksuihin ja . Homepilkkujen poisto sekä ummehtuneen hajun poisto vaatteista onnistuu hyvin etikalla.


Sekoita ämpärilliseen vettä noin pari desilitraa etikkaa ja anna vaatteiden liota vedessä vähintään tunti. Pese vaatteet sen jälkeen korkeimmassa sallitussa lämpötilassa käyttäen OMO Pikkujätti- pyykinpesunestettä. Osa on varmaan pyykkipylverin hajua, koska he. Pese lattiat seoksella, jossa on kupillinen etikkaa ja kahdeksan litraa vettä.


Hikitahrat pois vaatteista. Kaada noin puoli desilitraa etikkaa viiteen litraan viileää vettä. Pese sen jälkeen normaalisti. Liota vaatteita puolesta tunnista tuntiin. Etikka monipuolinen puhdistusaine ja hajunpoistaja.


Lue, miten etikalla siivotaan ja miten valmistat puhdistusaineiksi etikkaveden ja etikka -suolapuuron.

Tästä johtuen onkin syytä tarkistaa esimerkiksi sohvan pehmusteet tai vuodevaatelaatikko, koska homeen hajun aiheuttajan saattaa hyvin löytyä sieltä. Homeen haju pois vaatteista ja tekstiileistä. Kaada vettä ämpäriin tai muuhun astiaan ja mukaan loraus etikkaa.


Huonekaluista ja asunnosta palaneen hajua voi olla. Voit kaataa etikkaa esimerkiksi syvälle lautaselle ja asettaa lautasen lähelle palaneen hajun lähdettä. Pyykin liotus ennen pesua parantaa usein vaatteen pesutulosta. Vaatteiden liottaminen etikassa puolestaan poistaa vaatteesta ikäviä hajuja.


Tästä syystä hajuille herkän henkilön ei kannata suorittaa pesukoneen puhdistusta etikalla silloin kun pyykkivuori on pahimmillaan – ja pesukonetta tarvittaisiin pyykinpesuun. Jos taas annostelet etikkaa pestävän pyykin joukkoon liikaa, tulee vaatteisiin helposti etikkainen haju. Erityisen tunkkaisen hajuisia vaatteita voidaan . Marttaliiton puhelinpalvelusta kerrottiin, että hometahran saa pois , kun vaatetta liottaa happamassa aineessa ennen pesua. Samaa ohjetta voi soveltaa myös ikävän hajun poistamiseen.


Liotukseen käytettäväksi aineeksi sopii hyvin esimerkiksi piimä, ja liotusaika on yksi vuorokausi. Oon onnistuneesti saanu etikalla hajun pois. Puol desiä huuhteluainelokeroon on riittäny.


Sillä on lähteneet huuhteluaineen ja mummonmökkimäinen haju kirppisvaatteista. Pesen vielä yleensä kuudessäkympissä ja pitkän kaavan ohjelmalla, että varmasti tulee monta huuhtelukertaa koneelliselle. Toisen sporttivaatteista haju lähtee pelkällä peruspesulla, toinen tarvitsee järeämpiä keinoja. Ihmeapu haiseviin sporttivaatteisiin on etikka , joka neutralisoi hajun teknisistä tekokuiduista pois. Tee se näin: Sekoita ämpäriin noin 5–litraa haaleaa vettä ja 5–desilitra etikkaa.


Kasta vaate etikkaveteen ja . Jos haju on pinttynyt materiaaliin se ei usein lähde pois pesussa. Useimpien treenivaatteiden pesuun ( joustavat materiaalit) ei kannata myöskään käyttää huuhteluainetta, koska se löystyttää joustavia materiaaleja. T-paitoihin ja paitapuseroihin se kyllä sopii.


Mitä kaikkea voit tehdä etikalla. Etikan lisääminen kaalin keittoveteen vähentää hajun muodostumista. Kuohkeaa marenkia saat lisäämällä valkuaista kohti tl.


Tupakanhajun saa pois vaatteista lisäämällä kuumaan kylpyveteen pari desiä etikkaa ja ripustamalla vaatteet ammeen yläpuolelle höyryyn.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje