Fiskars veitsenteroitin varaosat

Kätevän työkalun luistamaton pohja varmistaa turvallisen ja helpon käytön. Prisma (hyper market) logo. Functional Form Roll-Sharp veitsenteroitin. Tuote on helppo puhdistaa. Keraaminen kivi on pitkäikäinen.


Aseta Roll-Sharp tasaiselle pinnalle ja liikuta veitsen terää edestakaisin koko terän matkalta laitteen läpi 3-kertaa. Teroitus tapahtuu juuri oikeassa kulmassa. Teroittamalla veitset säännöllisesti säilytät niiden . Siinä on kaksi keinotimanttipäällysteistä hahloa.


Karkeammassa hahlossa tylsän veitsen voi hioa ns. Tämä hionta poistaa veitsen terästä hiukan metallia. Hienommassa hahlossa viimeistellään teroitus eli ns.


Veitsenteroitin valkoinen pitää veitset terävinä pitkään. Saatavilla verkkokaupassa. Hyvät yleissakset kotiin, sopii niin kodin perusaskareisiin kuin puutarhatöihinkin. Vertaa hintoja ja tilaa heti.


Toimitusaika 1-arkipäivää. Xsharp-teroitin on kätevin väline kirveenterän teroitukseen. Valitse kirveelle tarkoitettu teroituskulma ja tee kolmesta viiteen tasaista, horisontaalista vetoa. Mikäli pölkkyyn jää terästä piirtojälki, on kirves riittävän terävä.


LAPIONPONSI MUOVI FISKARSVaraosa rakentajan pisto tai puutarhalapion rikkoutuneen ponssin tilalle. Kaikki veitset ja sakset tarvitsevat säännöllistä teroittamista, jotta niiden leikkuuteho säilyy. Veitsiä ei kannata säilyttää keittiön laatikossa muiden keittiövälineiden joukossa, sillä terät saavat kolhuja ja tylsyvät nopeammin osuessaan muihin . Fiskars ,Löytötavaratalo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje