Fiskars klyvyxa x27

För extra stora stockar med diameter cm. En modell för tunga arbetsuppgifter och med mycket långt skaft för att garantera maximal svinghastighet. Fungerar bäst som ett kompleterande verktyg till Xeller Xför att klyva de största och tyngsta stockarna. Fri frakt vid 695:- till kg.


SVITH SVITH, i, Brett sortiment. Fiskars största och kraftfullaste yxa, anpassad för dig som ska klyva större och tjockare kubbar.

Välkommen till Jula och en trivsam trädgård! Observera, denna text är maskinöversatt. Yxan för kraftigare sving Detta är klyvyxan som passar dig som är rutinerad och har lite längre armar.


Yxhuvudet är större för kraftigare sving och klyvni. Kvalitativ klyvyxa från Fiskars ! Föregångaren till Fiskars Xeller X, för stora och sega klabbar. Två gamla Fiskars yxor i storlek med X10:an, används till allt där yxan kommer att få stryk.


Och skaften är inte oförstörbara. Men det var inga problem att få .

Fiskars Garden har genomfört ett konsumenttest av yxan Xi samarbete med Smartson. Yxan fick ett mycket gott omdöme där samtliga testpiloter valde att rekommendera yxan. För den som hugger ved är det en så kallad klyvyxa som gäller. När det gäller bäst i test så var det hårt mellan Gränsfors och Fiskars. Men generellt kan man säga att Fiskars med sitt lite kortare skaft och lättare vikt passar mindre personer bättre.


FI:stä fiskars klyvyxa xvertailet tuotteita kätevästi. Eggskyddet av plast fungererar även som ett bärhölster . Click here to find similar products. Go to the productFind similar products. Pris: 6kr inkl svensk moms (€ 669).


Momskillnad tillkommer med kr på det tyska priset (6kr). Isojen pölkkyjen halkomiseen. Muovinen teräsuoja, joka toimii myös kantokahvana. För klyvning av kubbar till vedklabbar.


Kilformen är inte särskilt . För att hedra detta arv har vi på Fiskars återigen satt vår nya Fiskars Xklyvyxa på prov. Klyvyxa XBesök produktsidan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje