Braun series 5 teräverkko

Tarkasta yhteensopivuus Tästä. Hyvä teräverkko jos kävisi kaikkiin series koneisiin. Paketin joutui avaamaan ja vaihto ei varmaan enää onnistu.


Katsopa siis tarkasti mikä series laite sinulla on ennen ostopäätöstä. Partakoneen terien vaihtaminen kuukauden välein takaa optimaaliset tulokset ja miellyttävän ajon.

Tuotepakkaus sisältää teräverkon ja terät. Innovative high quality shaving hair care beauty care products, to kitchen and household products blenders, juicers, coffee makers and irons, innovation quality design. Uudet terät takaavat parhaan mahdollisen tuloksen. Pidä huolta parranajokoneestasi uusimalla teräosat. Vertaa Tallenna ostoslistalle . Toimitusaika: - päivää.


Korkealuokkainen parranajokone, joka minimoi ihoärsytystä. Parranajokoneen teräverkko ja terä Combipack 51B.

Braun Combipack 52S - Silver. Series ContourPro, 360. Saatavuus: In store ( kpl). Olen Buzzador ja sain tilaisuuden ostaa tämän tuotteen alennettuun hintaan. Teräpaketti on ihan erilainen kuin n. Edulliset hinnat ja hyvä palvelu.


Kuluminen riippuu ajotavoista ja parran tyypistä. Teräverkko ja terä kannattaa . Sopii myös malleihin, joissa on combipakkaus 52S, S tarkoittaa väriä silver ja B = black = musta. Näytä lisää Hinta: 4€. BRAUN 5TERÄVERKKO PARTAKONEESEEN.


Philips on päivittäisessä käytössä vähän nopsempi puhallella puhtaaksi, mutta teräyksikön purku ja terien öljyäminen. Yksi nestekasetti kestää viikkoa ja kpl paketti maksaa n. Täällä on ihmeellisiä höyläfaneja, mutta miksi en kokeilisi nyt partakoneella? Tuollainen on ollut nyt muutaman kuukauden käytössä ja tyytyväinen olen ollut.


Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Sen verran tuli sitä aikanaan käytettyä, että teräverkon uusin siihen.

Mielestäni aika riittoisa jos tuubi kestää kk. Manuaalinen nollaus voidaan tehdä milloin tahansa. Ympäristöseikkoihin liittyviä tietoja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje