Avent tuttipullojen sterilointilaite

Tehokas sterilointi hävittää 9 haitallisista bakteereista vain minuutissa. Tämä sterilointilaite steriloi tuttipullot ja muut tuotteet höyryllä ja hävittää 9 haitallisista bakteereista ilman kemikaaleja. Philips AVENT höyrysterilointilaite steriloi tuttipullot mikroaaltouunissa. Laite on kevyt ja kompakti, mikä tekee siitä erinomaisen sekä kotiin että matkalla.


Pullot säilyvät steriileinä h, jos kantta ei avata. Itse ainakin unohdin aina keittoveden porisemaan ja on muutenkin hankalaa ja jopa vaarallinen sitten kun lapsi hyörii jo jaloissa. Aventin mikroon laitettava.


AVENT sterilointilaitteet käyttävät sairaalakäytöstä tuttua höyrysterilointimenetelmää, joka on nopea, helppo ja tehokas tapa puhdistaa ilman kemikaaleja. AVENT 3-in-sterilointilaitteen parhaimat . Pullojen ja tarvikkeiden steriloiminen kestää minuuttia. Sisältö pysyy steriilinä . Mikrohöyrysterilointilaite on sekä todella nopea mutta myös erittäin tehokas.


Tämä mikrohöyrysterilointilaite hävittää todistetusti 9 bakteereista. Meidän perheessä loppui tuttien ja pullojen keittely kun tämä laite saapui. Turvallinen ja helppo käyttää. Voi käyttää erikokoisena eri kokoisille tuotteille. Tuote ei sisällä tuttipulloja kuten voisi olettaa.


Yhden lapsen pullot steriloitu tällä toimivalla laitteella. When should Mothers stop sterilising? How do I clean my bottles and teats? Lähettäkää minulle uutisia ja päivyksiä Philips- tuotteistani.


Takaa optimaalinen kokemus rekisteröimällä tuote. Etsi paikallinen jälleenmyyjä. Jos siis pulloruokintaan tarvetta, niin suosittelin.


Nyt pitäisi saada äkkiä hankittua sterilointilaite pulloille. Voit siis vapaasti valita itsellesi ja vauvallesi sopivimmat tarvikkeet. Täyteen lastattuna sterilointilaitteeseen mahtuu kuusi 3millilitran Philips . Toimiva ja siistikuntoinen, nopea käyttää, kokoa voi säätää. Katso myös: Philips avent. Nopea mikrohöyrysterilointilaite.


Sopii useimpiin mikroaaltouuneihin. Kompaktin kokonsa ansiosta laite vie vain vähän tilaa keittiössä. Silti kaikki steriloitavat tarvikkeet sopivat täydellisesti laitteen sisään.


Mukana on myös kori konepesua varten. Sama kori sopii sterilointilaitteen sisään. Pitäiskö minun ostaa ihan oma kattila pelkästään pumpulle ja tuttipulloille kun niitä täytyy keitellä joka käytön jälkeen? Saako tuttiosaa keitellä yhtä kauan kuin . Sähköinen 3-in-1- höyrysterilointilaite. Hävittää 9 bakteereista.


Säädettävä 3-in-1- laite. Pullot, tutit sun muut tulee steriloitua pienellä määrällä vettä ja säilyvätkin siellä muistaakseni pari päivää. Monella kaverilla käynyt niin varsinkin aventin tuotteissa että muoviosat on menneet ruskeiksi kun vesikattilassa keittäneet. Sterilointi kestää vain minuuttia, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje