Vinaigre huuhteluaine

Pyyhkeille ja liinavaatteille, mutta ihana myös muulle pyykille. Etikka on turvallinen ja ympäristöystävällinen. Kätevä pyykkietikka korvaa huuhteluaineen ja toimii myös yleispuhdistuaineena.


Vinaigrea voidaan käyttää jopa yleispuhdistusaineena. Laita pyykkietikkaa muutama ruokalusikallinen tai korkillinen pesukoneen huuhteluainesäiliöön tavallisen huuhteluaineen. Supersuosittuun pyykkietikkaan saapui Kevään raikkaat ihastuttavan lempeät tuoksut: - Ambre-Meripihka - Pioninkukka - Appelsiininkukka - Jasminkukka sekä tietysti: puuteri, teenlehti sekä eau de cologne. Kaikista hyvistä ominaisuuksista huolimatta, en ollut aiemmin käyttänyt etikkaa pyykinpesussa.


Olen vältellyt huuhteluaineiden käyttöä, . Pelletierin käsintehty 1 luonnonmukainen pyykkietikka sisältää vain vettä, etikkaa sekä hajusteen etikan tuoksun neutraloimiseen. Etikan tuoksu ei toden totta ole edes voimakas ja se häipyy täysin . Sopii kaikille pyykeille. Minun täytyy tunnustaa, rakastan pyykkäämistä.


Mikään ei ole niin mukavaa kuin järjestää pyykkiä, pyörittää niitä ja kuivurin kautta laskostaa kaappeihin. Jos meidän asumismuotomme sallisi, niin kuivattaisin pyykkiä näin kesäisin ulkona, mutta kun se ei ole mahdollista nyt. Myös kolmen kissan huoltajana . Etikkaa siis käytetään normaalin huuhteluaineen sijaan ja on ihanteellinen juuri liinavaatteille ja pyyhkeille. Sitä voi käyttää myös normaalissa pyykissä, mutta itse en ole vielä uskaltanut kokeilla muilla kuin pyyhkeillä ja lakanoilla. Oman kokemukseni mukaan voin sanoa, että olen tälle tuotteelle täysin . Lisää 2-korkillista pyykkietikkaa huuhteluainesäiliöön ja anna pyykeillesi ihanan raikas tuoksu.


Pyykkietikkaa käytetään huuhteluaineen sijaan. Pieni määrä riittää pitkälle, joten aloita pienellä annostuksella, jotta löydät sinulle sopivan tuoksuvoimakkuuden. Huuhteluaine korvataan pyykkietikalla, jolloin muutama korkillinen pyykkietikkaa annostellaan pesukoneen huuhteluainesäiliöön. Jos et ole aiemmin käyttänyt pyykkietikkaa huuhteluaineena , aloita pyykkietikan käyttö maltillisesti.


Annostele aluksi vain noin yksi korkillinen pyykkietikkaa ja lisää annostusta oman tarpeesi,. Siirrytään maailmantuskasta vähän arkisempiin aiheisiin. Tarvitsisin hyviä neuvoja, joten tietenkin kyselen niitä teiltä.


Minulla on nyt käsissäni runsaasti kierrätysvaatteita, jotka ovat muuten oivallisia mutta on yksi ongelma: todella vahva huuhteluaineen tuoksu. Kun itse käytän vain hajusteettomia . Etikka poistaa kalvon kuitujen pinnasta ja palauttaa imukykyä. Kun sitä laittaa huuhteluaineen sijasta pyykkiin, saa pyykistä uskomattoman raikasta. Tuoksuja löytyy monia: puuteri, . Kannattaa kokeilla pyykille. Viime viikolla ruukkuihin istuttamani yrtit ovat alkaneet kasvaa hienosti.


Etikka huuhteluaine – Katso miten käytät etikkaa huuhteluaineena. Oikeinkäytettynä etikka ei jätä hajuaan pyykkiin vaan raikastaa pyykin. Tilasin testiin heti kaksi, Rose ja Fleur du soleil. Usean kuukauden olen nyt .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje