Piparjuurikastike reseptit

Pirteä piparjuurikastike maistuu paistin tai kalan kanssa. Gluteeniton, kananmunaton, kasvisruoka. Piparjuurikastike on todellinen moniottelija, sillä se käy niin kalan kuin paistinkin kanssa. Kokeile kastiketta myös uuniperunan tai eväspatongin mehevöittäjänä.


Sekoita ainekset keskenään.

Tarjoa esimerkiksi jääkellarin lohen kanssa. Raikas piparjuurikastike on helppo valmistaa ja se maistuu aina! Herkuillinen piparjuurikastike sopii hyvin tarjoiltavaksi esimerkiksi halstratun siian kanssa. Grillatut lampaankyljykset.


Resepti Juha Toivanen ja Merja Rahkola-Toivanen Kuva Sami Repo. Aloita grillikausi pääsiäisenä ja nauti mehevistä lampaankyljyksistä. Vatkaa Flora Vispi ja mausteet pehmeäksi vaahdoksi.

Nypi kalafileestä ruodot pois. Ripottele fileelle suola, sokeri ja pippuri. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen keltainen kuori fileen päälle. Pilko lopuksi pinnalle tillinvarsia.


Paketoi kala leivin- tai voipaperiin. Nosta paketti vuokaan ja jääkaappiin. Anna maustua pari vuorokautta. Käännä kalafilee pari kertaa . Taputtele kalafileiden pinta kuivaksi talouspaperilla. Kuumenna parilapannulla tai paistinpannulla rasva ja paista kalafileet kypsiksi, noin 2-minuuttia per puoli.


Mausta suolalla ja pippurilla. Perinteisen rosollin sijaan voit tehdä jokaiselle ruokailjalle oman annosrosollin. Porkkanakeitto ja piparjuurikastike lämmittävät syyspäivänä. Leikittele kasvisten väreillä ja valmista porkkanakeitto vaikkapa violeteista porkkanoista.


Valmista piparjuurikastike. Keitä suurus vehnäjauhoista ja voista.

Lisää vähissä erissä lihaliemi joukkoon. Kun lihaliemi on käytetty, keitä kastiketta vielä noin min. Tarjoile kala- tai liharuokien kera. Apetit Ammattilaiset reseptit - hae maittavia reseptejämme.


Kanta-asiakasedut ovat uudistuneet!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje