Joulukalenteri yle areena

Välimuistissa Samankaltaisia Vauhdikkaassa, tietokone-efektein kohotetussa joulufantasiassa seikkaillaan tutun Korvatunturin ohella myös salaperäisessä jäälinnassa. Korvatunturilla on meneillään remontti ja järjestystä ylläpitää aivan väärään tehtävään valittu keksijätonttu Sherlokkinen (Vesa Vierikko). Koristetonttu Väinökkinen (Ville Majamaa) . Joulumuori sairastuu unipöpöön.


Kuvauksia on tehty Lapin lumisissa maisemissa sekä Mediapoliksen lämpöisissä studioissa. Yle Areenasta löytyy joulukalenteri kuvailutulkattuna.

Kirjan etsintä muuttuu seikkailuksi, jossa . Tonttu Toljander palaa Areenaan. Ohjelman esitysajasta on yli päivää ja se ei välttämättä ole enää katsottavissa. Ensimmäinen luukku aukeaa.


Katso ohjelma Katso myöhemmin. Katseluaika päättyy: tiistai 30. Tuleeko Kaukosta enää koskaan Kaukoa? Amerikan rajavartijat - Sakkoja banaaneista.


Kolmikko päätyy ovisokkelossa lahjaosastolle.

Huima Hurja löytää mieluisan lahjan ja lukee pakettikortin nimen vähän väärin. Huiman hyvä joulu on Ylen lastenohjelmien suursatsaus jouluun. Perinteisesti joulukalenterissa pohditaan ja etsitään joulun salaisuutta. Postisen joulukalenteri.


BUU-klubbenin joulukalenteri Yle Fem 1. Erilaisia joulukalentereita on tarjolla lisää sekä suoratoistopalveluissa että television puolella, ja ainakin näitä kalentereita voit seurata jouluun valmistautuessa:. Tarinassa on mukana herkullisia henkilöhahmoja, joista jokainen löytää suosikkinsa. Henkilöhahmojen samaistuttavuus tuo katselukokemukseen oman mausteen. Program, Kanal, Tidpunkt för sändningen på TV, Starter.


Tarinan on käsikirjoittanut palkittu näytelmäkirjailija ja dramaturgi Kati Kaartinen ja ohjannut Olli Mononen. Ryhmä Hau (S), YLE TV 17. Siskonpeti : Musta joulu (7), YLE TV, 21. Suosikkiohjelmasi katsottavissa ja kuunneltavissa milloin haluat.


Yle areenaan voi äänestää joulukalenteria , äänestysaikaa on 26. Toivotut-paketissa nähtäville tulee myös alkuperäinen Täällä Pohjantähden alla - elokuva sekä kaksi vanhaa joulukalenteria. Kainuulaisen pienviljelijän perhe-elämää seuranneen sarjan jokaisella jaksolla oli vuosina . Voi luoja oletteko nähneet Ylen tämän vuoden joulukalenteria? PIKKU KAKKOSEN SOVELLUS Tule leikkimään!


Pikku Kakkosen sovellus on kehitetty alle kouluikäisille lapsille.

Sovellus koostuu kiireettömästä leikistä ja haastetta tarjoavista minipeleistä. Suuri kiitos upeille faneillemme. Niin isoille kuin pienillekin.


Luukusta numero paljastuu Via Minnet, suomalainen koruyritys joka suunnittelee ja valmistaa uniikkeja koruja nahasta. Olen pitkään pysynyt melko merkkiuskollisena Efva Attlingin suuntaan, mutta viime aikoina olen kuitenkin omaksi yllätykseni alkanut käyttää yhä enemmän isompia ja näyttävämpiä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje