Maailmankartta google maps

Se tarjoaa katseltavaksi katu- ja satelliittikarttoja sekä mahdollisuuden matkareitin suunnitteluun ja paikallisten yritysten etsimiseen. Maailmankartta on kartta maapallon pinnasta. Maasta on kuitenkin mahdotonta saada täysin todenmukaista karttaa tasaiselle pinnalle.


Ainoa oikea kartta on karttapallossa. Maapallosta on olemassa erilaisia karttaprojektioita.

Esimerkiksi Petersin sovelletussa projektiossa alueiden ja valtioiden pinta-alat ovat oikeat . Street View, 3D-kartat, tarkat reittiohjeet ja sisätilakartat toimivat kaikilla Android-laitteilla. Tutustu maailman kaukaisimpiin kolkkiin suoraan selaimestasi. Jos käytät Mapsia yksinkertaistetussa tilassa, alareunassa näkyy salamakuvake etkä voi mitata pisteiden välistä etäisyyttä.


Klikkaa lähtöpaikkaa hiiren kakkospainikkeella. Luo mitattava reitti klikkaamalla haluamaasi kohtaa kartalla. Lisää toinen piste klikkaamalla .

Voit etsiä paikkaa GPS‑koordinaattien (leveys‑ ja pituusasteiden) avulla. Pituus- ja leveysasteiden lisäksi voit jakaa. Se voi olla kolmiulotteinen karttapallo tai jonkin karttaprojektion avulla kaksiulotteiselle pinnalle projisoitu kartta.


Koska kolmiulotteista pintaa ei voi kuvata tarkasti kaksiulotteisella pinnalla , karttaprojektiot ovat aina tavalla tai toisella epätarkkoja. Ohjeet - Lähetä palautetta Peda. Tämän sivun lisenssi Peda. Myös monipuolinen reittiopas. Satelliitti- ja - katukuvat.


Useiden maiden kaupunkien katunäkymät ja nähtävyydet. Karttoja voi liikutella kätevästi raahaamalla. Karttamerkintöjä voidaan lisätä yhdessä oppilaiden kanssa.


Testaa, tunnistatko karttojen eroja - ja ylläty yleisimmin käytetyn maailmankartan iästä. Kuvat on arkistoitava vuosikymmeniksi. Helppokäyttöinen suomenkielinen Ruotsin kartta.


Näe Ruotsi myös satelliittikuvina. Miten pääsimme kartalle – maailmankartan pitkä historia.

Vanhin tunnettu maailmankartta on babylonialainen savitaulu noin vuodelta 6ennen ajanlaskumme alkua. Ensimmäiset kartat, joissa Välimeri. Eri kaupunkien karttoja löytyy nimihauilla, mutta . Valittavissa on karttanäyttö, joka kattaa tarkasti vasta Pohjois-Amerikan ja Englannin, tai satelliittikuva, joka kattaa koko maailman.


Kartalla liikutaan raahaamalla tai painikkeilla. Kartoista näkee siis kauempanakin riehuvat rajuilmat. Siellä ei kuitenkaan ole nimiä setswanaksi, joten Botswanan hallitus ottaa yhteyttä ja kertoo, että koska siinä maailmankartassa näkyy myös. Keep track of countries that you have visited. The app visualizes the visited countries both as a list, along with a ratio for each continent, and as a world map.


The map can be shared on social networks. Pidä kirjaa maissa, joissa olet käynyt. App visualisoi vieraili maissa sekä luettelossa sekä suhde kutakin mantereella,.


Tarvittaessa lisää ja tarkempia ohjeita sen käyttöön löydät täältä. Nämä ohjeet on laadittu . Yksittäinen katutasosta asti yksityiskohtaisesti tarkka maailmankartta olisi miljardien pikseleiden .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje