Juurakkopirtti hinta

Lihjamo, Keuruu, Keski-Suomi. HINTATIEDUSTELUT PUHELIMITSE JA SÄHKÖPOSTITSE! Savusaunan lämmitämme niin pariskunnille kuin isoille ryhmillekkin. Savusauna tarjoaa mahtavat puitteet saunailtoihin, polttareihin, morsiussaunaksi ym. Vilvoittelemaan voi pulahtaa . Matkaa keskustan palveluihin tulee 10km.


Nämä kaksi hirsimökkiä ja luonnonkaunis . Parhaan hinnan takuu ja parhaat tarjoukset Agodalta. Juurakkopirttiä ympäröi hyvät marja-, sieni-ja kalastus-maastot. Jos huvilaa vuokraa yhdeksi yöksi viikonloppuna, hinta määräytyy päivähinnan mukaan!


Hotellin kuvaus Hotellin ominaisuudet Kuvat Kartta Street view Saatavuus ja hinnat. Verta ja löydä parhaat hotellitarjoukset Keuruu, Suomi. Mökin vuokraushinta tarkentuu ajankohdan mukaan. Kohteen pinta-ala - neliömetriä ja vuodepaikkoja: kpl.


Vuokraushinnat, vrk, vkl, vko. Lapsille on tarjolla leikkipaikka, jossa on . Maaseutumajoitus, huvila, mökki, savusauna, kylpytynnyri, saunailta, pikkujoulut, juhlat,. Taatusti edullisin hinta.


Asunnossa on kaikin mahdollisin laittein varustettu keittiö jotta oleskelusi olisi . Book now and have a fantastic holiday! Aina nykyiset hinnat ja saatavuus. The nearest airport is Jyväskylä Airport, km from the holiday home. MIssä sinä haluaisit saunoa?


Mökin rannassa, oman takapihan terassilla, metsän keskellä, laiturin päässä? JUURAKKOPIRTTI , KIVIPIRTTI Keuruu, puh. Suosittelemme lämpimästi!


Tilaa nyt yrityksellesi verkkosivut, jotka toimivat parhaalla mahdollisella tavalla laitteesta riippumatta. Responsiiviset kotisivut skaalautuvat käytettävän näytön mukaisesti, joten ne toimivat erinomaisesti myös tabletti- ja mobiililaitteilla. Perussivuston hinta 5€. Hinta viikonlopulle on 480€ sisältäen päämökin ja rantamökin käytön. Katotaan tohon kuun viimiseen päivään ja . Kauppalehden Yrityshausta saat helposti yrityksen yhteystiedot, kaupparekisteriotteen, yrityksen maksuhäiriömerkinnät, yhtiöjärjestyksen, vastuuhenkilöt sekä tilinpäätöksen.


Ryhmille tilauksesta ympäri vuoden ! Risteily Elias Lönnrotilla klo 10–11. Tasokas ja jyhkeä 170mhirsihuvila. Puuhapäivä sopii erinomaisesti yrityksen TYKY-päiväksi.


Ryhmäkoko on 6-1henkilöä, pyydä tarjous muun kokoisille ryhmille.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje