Airam työpistevalaisin

Työpistevalaisin on varustettu kytkimellä ja maadoitetuilla pistorasioilla. Soveltuu sekä oikean- ja vasemmanpuoliseen asennukseen. Käyttökohteina ovat esim.


Rakenne: Runko ja kupu polykarbonaattia. Runko symmetrinen – toimii sekä oikea- että vastenkätisenä.

Varustettu kytkimellä sekä 2-osaisella maadoitetulla pistorasialla. Lamppu sisältyy myyntipakkaukseen. Työtasojen valaistus keittiössä ja kodinhoitohuoneessa.


Vanamo työpistevalaisin on varustettu kytkimellä ja maadoitetuilla pistorasioilla. W versiosta saatavana myös malli ilman pistora. Lajimerkki, VANAMO LED 14. Pistorasiat vain valaisimen toisessa päässä.


Valkoiseksi maalattua alumiinia, opaalikupu.

Hyvä perusvalaisin keittiöön, apukeittiöön ja työtiloihin. Valaisimessa on kytkin ja kaksi pistorasiaa. Syttyy nopeasti ja antaa tasaisen ja. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Mukana W pienloistelamppu.


Täältä löydät parhaimmat hinnat Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien ja markkinajohtavien toimittajien kanssa. Marknadsledande Leverantörer. LED työpistevalaisin 5W, kahdella pistorasialla ja kytkimellä. Lisää koriin: Hinta sisältää ALV:n.


Kaunis ja normaalista upotettavasta ledistä poikkeava Passepartout led-valaisin. Airam Skye kpl:een led-alasvalosetti. Miellyttävästi valaistussa keittiössä on teholtaan ja laadultaan monenlaista valoa: hyvää yleisvaloa, tehokasta ja häikäisemätöntä työskentelyvaloa sekä värilämpötilaltaan sopivaa valoa ruokailuhetkeen. Yleisvalaistukseen työtasoille on hyvä ratkaisu pinta- tai uppoasennettavat alasvalot, jolloin . Pöytävalaisimen ominaisuudet: - teho 1x11W ESL - G23-kanta - pakkaus sisältää polttimon - runko metallia, varjostin muovia - korkeus cm.


Tehokas ja vähänkuluttava led-välitilan valaisin. Klipsillä varustettu valaisin, josta löytyy monia värivaihtoehtoja.

Kodin kaikki lamput ja valaisimet. AIRAM LED STICX LISÄSRJ . Olipa kyse sitten sisä- tai ulkovalaistuksesta, lamppuvalinnoilla voi vaikuttaa suuresti tunnelmaan. Sisätiloissa kannattaa yhdistellä sekä pöytävalaisimia, ikkunavalaisimia, lattiavalaisimia että kattovalaisimia.


Kohdevalaisimet ja spotit puolestaan antavat hyvän perusvalon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje